Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy baba okozhat nekem fülzúgá...

Egy baba okozhat nekem fülzúgást? Nem a sírásával.

Figyelt kérdés

Elég h.lyén érzem magam én is ezzel a kérdéssel, de muszáj megkérdeznem, mert többször eszembe jut, de nem tudok rá értelmes magyarázatot találni.

A sztori: A családból eljött hozzánk 1 pár meg az 5 hónapos babája aki nagyon cuki. Elsőnek amikor a kezembe fogtam és magam elé emeltem néztük egymást és elkezdett erősen zúgni a fülem, de nem fájt csak zavaró volt, így visszaadtam az anyjának, majd 1-2 perc múlva elis múlt. Majd még a nap folyamán 1x zúgott a fülem a kicsi jelenlétében, de az is hamar elmúlt. Ez több hete volt, azóta sem zúgott a fülem és előtte sem emlékszem, hogy lett volna ilyen.

Ne értsetek félre nagyon cuki a baba kis mosolygós vidám, sokat is volt a kezembe, csak ez nagyon furcsa volt. Pont abban a pillanatban amikor felemeltem és néztük egymást ilyen testi tünetem támadt. Lehet ezt inkább az egészség pszichológia kategóriába kéne írnom, hogy mit válthat ki egy baba egy nő kezében. 32 éves vagyok és nagyon tanakodom a gyermekvállaláson, még kicsit bizonytalan vagyok, és arra gondoltam így jelez a testem, de nem tudom mit😄

aug. 28. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szorongsz tudatalatt a babákkal kapcsolatban, vagy valami közöd van hozzá ezoteria kapcsán.
aug. 28. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, a vérnyomásod emelkedett meg, azért.

Nem csak akkor emelkedhet, ha rossz élményeid vannak. Ez egy általános stresszreakció, ha a szervezetednek plusz teljesítményre van szüksége.

aug. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!