Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez halál közeli élmény volt,...

Ez halál közeli élmény volt, vagy csak elkóboroltam az arsztrális síkon?

Figyelt kérdés
Ma álmomban elhagytam a testem, valami kihúzott az egész szobából nagyon messzire. Aztán egy olyan helyen találtam magam ahol minden fehér és semmi nincs. Nagyon kevés ideig tartott mert fel akartam ébredni megijedtem. Az egész nagyon rövid ideig tartott de valóságos volt egyértelműen nem csak álom. Mi lehetett ez az egész? Esetleg lehet attól tartani hogy hamarosan meghalok ez lehet előjele annak?

aug. 27. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7 kösz a választ. Lennék a helyedben. Jó élmény volt?
aug. 29. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

10 Akkor a kerdezohoz mit szolsz: "arsztrális"? 😅

11 Hat, a testembe visszateres alvasidoben nem volt jo elmeny, mert kicsit olyan erzesem volt ilyenkor, hogy nem tudok rendesen visszaszallni es nem kelek fel tobbet. Altalaban ilyenkor hirtelen felriadok, amikor sikerul visszaterni, az sem tul kellemes. Egyedul az epuletes tavolbalatos volt jo, az engem is meglepett. Persze az is lehet, hogy csak a kepzeletem szulemenye volt, egy iskola aulajat lattam es ahogy teblabolnak ott fel-ala az emberek.

aug. 29. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:

12

Olvastam sok helyen, hogy nagyon kényelmetlen míg az ember hozzá nem szokik. Olyan mint a biciklizés. Mondjuk én (is) nagyon beijednék, hogy mégis mi a bigyó is történik, de ha átverekedném magam rajta világnak mennék szó szerint.

aug. 29. 17:05
 14/15 A kérdező kommentje:
12. Jó egy szót nem helyesen írtam, de te úgy írsz mint egy hat osztályos. Xd
aug. 30. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
14 Te irdatlan nagy bunko vagy! Sertegettelek en teged? Gondolom a szuleid is ilyenek... Megbantam, hogy valaszoltam a kerdesedre. Az, hogy telorol irok es nem tudok rendesen potyogni a kis billentyumeret miatt, attol meg a szovegem atment.
aug. 30. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!