Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez halál közeli élmény volt,...

Ez halál közeli élmény volt, vagy csak elkóboroltam az arsztrális síkon?

Figyelt kérdés
Ma álmomban elhagytam a testem, valami kihúzott az egész szobából nagyon messzire. Aztán egy olyan helyen találtam magam ahol minden fehér és semmi nincs. Nagyon kevés ideig tartott mert fel akartam ébredni megijedtem. Az egész nagyon rövid ideig tartott de valóságos volt egyértelműen nem csak álom. Mi lehetett ez az egész? Esetleg lehet attól tartani hogy hamarosan meghalok ez lehet előjele annak?

aug. 27. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
De lehetett csak álom. Tudatos álom vagy az az előtti hipnagógia. Számtalanszor áteltem már, még mindig élek.
aug. 27. 12:29
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom de ennek biztos valamelyik uzenete van
aug. 27. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy halsz meg. El tévedtél asztrális síkon. Amint megijedtél visszatértértél a testedbe. Az "ezüst zsinór" nem szakad el, visszahúz a testedbe. De jó lenne ha levédnéd magad asztrális entitások miatt és gyakorolnád a kilépést.
aug. 27. 18:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de én nem értek ezekhez. Bár régen olvastam hogy lehet ilyet csinálni csak azért jutott ez is eszembe. De soha nem próbáltam és gyakoroltam ezt, az egész véletlenül történt meg. Nem is akartam.
aug. 27. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Fúh, én régebben sokat szenvedtem. Még kérdést is írtam ki róla. 🤣

Én nem úgy éreztem először, hogy húz kifelé valami hanem dübörgött a szívem, zakatoltak a fülembe mintha vonat vonatolt volna el, vagy sípszót, esetleg bogarakat hallottam volna. Aztán "felébredtem" a szobámban, de egy kicsit eltért az igazitól, másabb fények uralkodtak meg persze ólomnehezek voltak a tagjaim.

Egyébként úgy olvastam, hogy amikor az ember nagyon ki van merülve legyen az testileg, lelkileg akkor szokott spontán OBE-je lenni. Először eléggé rendesen reszkettem az egésztől, de ahogy utána néztem elmúlt. Nagyon ritkán szokott lenni és amikor rájövök, vagy eleve tudom, hogy ez nem sima álom akkor felébresztem magam.

aug. 27. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

Lehettél te az éteri síkon. Úgy tudom az amolyan szürke/fehér üres tér. Nem biztos bocsánat, hogy az asztrális síkra merészkedtél, de az biztos, hogy kiléptél a testedből úgy, hogy magadnál voltál.

Amúgy csak, hogy tudd mindenki kilép a testéből mindenegyes éjszaka. Nincs kivétel.

aug. 27. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen spontan asztralutazasok, testi kivetuleswk is, veletlenszeruek. Mondjuk wn feher terbe meg nem kerultem, de par evente elofordul, hogy arra eszmelek fel, h a fekvo testem felett lebegek, olyankor gyorsan visszaszallok magamba es felebredek. Fel eve volt kb olyanom is, h elalvas elott hipnagog allapotban gondoltam egy helyszinre es mintha oda kivetultem volna, lattam magam elott kameraszeruen az eouket belsejet es ahogy zajlik ott az elet (epp nappal volt).
aug. 28. 04:39
 8/15 anonim ***** válasza:
"eouket" ez mégis micsodát jelent?
aug. 28. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 Épületre gondoltam, telóról elgépeltem.
aug. 28. 17:08
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
7, más szóval is így jártál, máskor olvasd vissza
aug. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!