Ez halál közeli élmény volt, vagy csak elkóboroltam az arsztrális síkon?
Fúh, én régebben sokat szenvedtem. Még kérdést is írtam ki róla. 🤣
Én nem úgy éreztem először, hogy húz kifelé valami hanem dübörgött a szívem, zakatoltak a fülembe mintha vonat vonatolt volna el, vagy sípszót, esetleg bogarakat hallottam volna. Aztán "felébredtem" a szobámban, de egy kicsit eltért az igazitól, másabb fények uralkodtak meg persze ólomnehezek voltak a tagjaim.
Egyébként úgy olvastam, hogy amikor az ember nagyon ki van merülve legyen az testileg, lelkileg akkor szokott spontán OBE-je lenni. Először eléggé rendesen reszkettem az egésztől, de ahogy utána néztem elmúlt. Nagyon ritkán szokott lenni és amikor rájövök, vagy eleve tudom, hogy ez nem sima álom akkor felébresztem magam.
#3-as vagyok.
Lehettél te az éteri síkon. Úgy tudom az amolyan szürke/fehér üres tér. Nem biztos bocsánat, hogy az asztrális síkra merészkedtél, de az biztos, hogy kiléptél a testedből úgy, hogy magadnál voltál.
Amúgy csak, hogy tudd mindenki kilép a testéből mindenegyes éjszaka. Nincs kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!