Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kell nekünk megszületni...

Miért kell nekünk megszületni és szenvedni?

Figyelt kérdés
Megvan adva az irány hogy párt kell keresni, attól leszel boldoz,ha társad van...de ha nem megy? Miért vannak egyes emberek arra kárhoztatva hogy olyan dolgokat eroltessenek ami zsigerből nem megy nekik?
aug. 22. 21:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

5 es 9#

Szeretnék párt,csak egyszerűen nem megy. Elrontok mindent, nincsenek jó szociális skilljeim, egyszerűen még a saját fajtámból is kilógok...tengek lengek csak így

aug. 23. 09:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
én meg pont aszexuális vagyok és egyik nem sem kell. de nekem viszont pont olyan mintha puskát tartanának a hátam mögött h mindenképpen spirituális vagy vallásos legyek, miközben egyáltalán nem vagyok ilyen. a boldogságomat pont ez rondítja. mindig fáradt és levert vagyok. sáfrányos kapszulák nélkül meg már depressziós leszek. egész nyáron nem tudtam aludni csak frontinnal. egy hét szabim most volt és kedd, szerda, csütörtök egész nap aludtam.
aug. 23. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
11: Oké, mondj egy példát, legutóbb hogyan rontottad el? Mondtál valami hülyeséget?
aug. 23. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, minden embernek mást ad az élet. Én nagyon boldog vagyok a mostani párommal, egy rendkívül odaadó, szenvedélyes, sok mindenben tehetséges Oroszlán lánnyal, immáron 12 éve. Ellenben majd 50 évesen nincs semmim, nem értem el semmit, és valljuk be, nem túl jók a kilátásaim a következő 10 évre sem. És halvány lövésem sincs hogyan változtassak ezen. De a magánéletemben nagyon jól érzem magam, ez tény. Mindenkinek más a próbatétele. Kérdés, miképpen reagál rá. Lehet sokan az én helyemben már rég felkötötték volna magukat az anyagi kilátástalanság miatt.
aug. 23. 12:01
 15/17 anonim ***** válasza:

"Oroszlán lánnyal" - hogy is van ez?

aug. 23. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem kötelező. Aki azt mondja, hogy csak és kizárólag a párodtól leszel boldog az sem normális.
aug. 23. 13:16
 17/17 anonim ***** válasza:
aug. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!