Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kell nekünk megszületni...

Miért kell nekünk megszületni és szenvedni?

Figyelt kérdés
Megvan adva az irány hogy párt kell keresni, attól leszel boldoz,ha társad van...de ha nem megy? Miért vannak egyes emberek arra kárhoztatva hogy olyan dolgokat eroltessenek ami zsigerből nem megy nekik?
aug. 22. 21:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Hogy a napiincel szüntelen aktivitásai tovább öregbítsék a gyakorikérdések hírnevét!
aug. 22. 22:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk én pont egy leszbi lány, vagyok, szóval ez nem talált 😅 amúgy bocsánat,nem tudtam hogy még ebben a kategóriában is itt vannak
aug. 22. 22:19
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkibe ez van nevelve, de az élet nem csak erről szól

Én kiélem a legrosszabb évem :)

aug. 22. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj ide...az életnek semmi értelme nincsen, és mégis van neki. Ezt azt értelmet te határozod meg. Senki nincs semmire kárhoztatva, ahogy te fogalmazol. Senki nem áll puskával a hátad mögött és mondja, hogy kövesd a jól bevált sémát. Keress valamit, amitől te úgy érzed, hogy a helyeden vagy, és csináld azt. Azzal ne foglalkozzál, hogy a társadalom mit akar lenyomni a torkodon, mert nincs igazuk.
aug. 22. 23:31
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Úgy érted, leszbi lányként nehéz a társkeresés, vagy soha nem is volt ilyen kapcsolatod?
aug. 22. 23:50
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Azért hogy jó legyen!
aug. 23. 03:27
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
aug. 23. 04:06
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, abszolút megértelek. Meleg férfi vagyok, "csak" szerető társra vágyom. Más megvan minden, csak éppen ezt nem adja meg az élet. Ha néha adott, azt is hamar elvette ...

Nagyon sokan kínlódunk, mert aki ágyról ágyra ugrál azoknak szinte minden vágya teljesül. Mindkét nemből így van ez.

Igazság az nincs, nem is érdemes keresni. Talán egyszer megértjük a miértjét ...

F

aug. 23. 04:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta hogy párt kell keresni? Ki mondta??? Ha mész a tobbi birka utan, ne csodálkozz hogy boldogtalan vagy
aug. 23. 05:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan rengeteg dolog van még az életben, ami boldoggá teheti az embert. Ha egy másik embertől várod a boldogságod, nem fog működni az a kapcsolat. Előbb tanulj meg egyedül boldog lenni, utána jöhet a párkeresés. Van egy csomó meleg társkereső oldal, kitartónak kell lenni.
aug. 23. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!