Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet jelentése vagy értelme...

Lehet jelentése vagy értelme ennek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó kategóriába írom-e.

Harmadik lány gyerek vagyok két fiú után. Édesanyám azt mondta, hogy ő el akart engem vetetni, de nagymamám rábeszélte, hogy tartson meg engem, hátha kislány leszek. Igazából nagymamámnak köszönhetem, hogy vagyok.

Bár azt mondta anyukám, hogy ha nem akart volna igazán megtartani, akkor nagyanyám se tudta volna rábeszélni. Szerintem -abban hogy vagyok, benne volt erősen mama is.

Mindig bennem volt ez a dolog és úgy adódott sajnos, hogy nagymamám utolsó napjaiban én voltam az, aki az egész rokonságból mellette volt utoljára.

Engem látott, vagy hát érzékelt, mivel szegény már látni nem látott.

Tudom kicsit böszmeségnek hangzik, de van valami jelentése ennek? Mit akart ezzel üzenni nekem az élet? Én hiszem, hogy van lelkünk és nagymama ott volt, amikor én megfogantam, amikor pedig elment én voltam ott vele.

Mit gondoltok erről?

aug. 16. 23:44
A kérdező szavazást indított:
Nagymama
Lélek
3 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
Na ezt a szavazást nem tudom hogy hoztam össze, bocsánat.
aug. 16. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egy megható történet. Ezek szerint sajnos már elveszítette a látását élete végére?

Szerintem jó kategóriába írtad, mert úgy látom, hogy ezoterikus szempontból szeretnéd megközelíteni ezt a témát. Én úgy gondolom, mivel hiszek a reinkarnációban, hogy mindenképpen megszülettél volna, abban az esetben is, hogyha anyukád nem szeretett volna téged, viszont abban az esetben más családba születtél volna meg. Szerintem lehetséges, hogy nagymamád és közted van egy szoros lelki kapcsolat, ami korábbi életetekre is visszanyúlik. De általában családtagok között általában jellemző a szoros, mély lelki kapcsolódás, amely túlmutat a jelenlegi életen. Én tehát így tudom megközelíteni ezt a kérdést,van reinkarnáció szempontjából. Ezek szerint a jelenlegi földi életedhez ez a megfelelő család, környezet, mert anyukád végülis megtartott téged a fogantatásod után.

aug. 17. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
A vége felé az utolsó előtti mondatban a "van" szó helyett csak "a" betűt akartam írni.
aug. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!