Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A balsorsot valahogy meg...

A balsorsot valahogy meg lehet törni?

Figyelt kérdés

A balsors egy nagyon érdekes jelenség.

Amikor egy ember rosszul él, mert felelőtlen, és nem akar változtatni, akkor hajlamosak mások őt hibáztatni (jogosan).

De a balsors nem ez.

A balsors az, amikor valaki rosszul él, akar változtatni. Cselekszik is, próbál kitörni onnan, ahol jelenleg van. De egyszerűen semmi sem jön neki össze. Küzd, hajt, akar, de akkor sem.

Rémes. Sajnos én ilyenben vagyok. Egyszerűen semmi sem jön nekem össze, hiába akarom.

Tehetek ez ellen valamit, vagy fogadjam el, hogy egész életemen sikertelen leszek, és minden vállalkozásom kudarcba fullad?

aug. 10. 01:00
1 2 3 4
 31/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
62%

"Amint említettem, engem nem érdekel a tudomány."

...és hiába magyarázom, hogy ez a kijelentés, ilyen felfogás, ilyen mentalitás tesz téged örök vesztessé, téged az sem érdekel. Te bajod...

Évtizedek múlva is itt fogsz ilyen kérdéseket kiírogatni, mint ahogy ez is már a sokadik.

Gondolom, te voltál az is, aki múltkor töröltetted a válaszom, mert ilyenkor érdekes módon nem félsz a karmától: te belefojtod másba a szót, majd visszakapod ugyanazt a sorstól, más formában.

aug. 13. 08:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!