A balsorsot valahogy meg lehet törni?
A balsors egy nagyon érdekes jelenség.
Amikor egy ember rosszul él, mert felelőtlen, és nem akar változtatni, akkor hajlamosak mások őt hibáztatni (jogosan).
De a balsors nem ez.
A balsors az, amikor valaki rosszul él, akar változtatni. Cselekszik is, próbál kitörni onnan, ahol jelenleg van. De egyszerűen semmi sem jön neki össze. Küzd, hajt, akar, de akkor sem.
Rémes. Sajnos én ilyenben vagyok. Egyszerűen semmi sem jön nekem össze, hiába akarom.
Tehetek ez ellen valamit, vagy fogadjam el, hogy egész életemen sikertelen leszek, és minden vállalkozásom kudarcba fullad?
Még nem fejeztem be a saját evol
Bocs, az előbb hamarabb elküldtem a választ véletlenül.
Még nem fejeztem be a saját evolúciós fejlődésemet, szóval nem tudjuk, hogy mi jutott.
Ha pedig ez egy evolúciós verseny, akkor magasabb szintre is tudok fejlődni, sőt mások fölé is tudok kerekedni.
Ma elhatároztam, hogy így lesz, mert elegem lett ebből az életből, amit élek. Bele fogok mindent adni, és mindenkit eltüntetek az utamból, aki a céljaim útjában áll.
Mostantól én leszek magamnak az első.
Kérdező, egy kicsit félreértetted az evolúciót.
Ha nem lesz gyereked, se rákod, akkor a részedről ennyi volt az evolúció, vége.
A te egyéni fejlődésed az nem tartozik bele.
Eddig nem te voltál magadnak az első? Úgy érzed feláldoztad magad másokért? Mindent bele az új élethez, de azért óvatosan ezzel a "Most mindenkit félresöprök az utam bol!" mentalitással. Ha alapvetően nem ilyen alkat vagy akkor azért ezt nem olyan könnyű véghezvinni.
De ki lenne az a mindenki, akiket eltüntetnél?
Teljesen mindegy. Mondani lehet mindent.
Mondhatom, hogy megváltozok, aztán lehet, ugyanilyen lúzer maradok, és elkeseredésemben öngyilkosságot követek el.
Nem tudjuk mit hoz a jövő.
Majd 10 év múlva úgyis kiderül.
Nem kérek több választ.
Sziasztok.
Vigyázz az öngyilkossággal. Nekem egy jó haverom 40 évesen leugrott egy hídról a vonat elé. Úgy szedték össze a darabjait..
És hogy miért? Ki tudja. Online ismerkedés nem jött úgy össze ahogy szerette volna. Kár érte, tényleg jó srác volt. Általa jutottam el pl a Wembley stadionba. De nem elsősorban ezért persze! Volt egy húga, hatalmas bivaly nagy csöcsök kel. Volt szerencsém együtt lenni vele vagy 9 hónapot. Utána lelépett egy fekával. Ez a haverom is egy feka növel kavart vagy 8 évig. Aztán szetmentek. Rá fél éven belül leugrott a hídról..
Az öngyilkosság nem old meg semmit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!