Ennek van valami jelentősége?
Jelentősége? -Az nincs.
Jelentése? -Az van: Azt jelenti, hogy spirituálisan érzékenyebb vagy az átlagnál, jobban vonzódsz spirituális élményekhez.
Mikor lenne ennek jelentősége? -Akkor ha a vonzalmadat a spirituális élmények felé arra használnád, hogy kipróbálj különböző speciálisabb számodra szimpatikus spirituális élményeket, módszereket, és ezek mentén fejleszd a spirituális képességeidet. Pl. különböző kidolgozott meditációs technikák, irányított meditációk, jógakurzus, auraérzékelési gyakorlatok stb. stb.
Ha még 30 évesen is megvan ez a veleszületett spirituális érzékenység az sokat segít a spirituális úton, mert sokaknak ez elkopik, eltompul az élet nehézségei által okozott negatív energiák (negatív érzelmek, gondolatok stb.) hatására (pl. nekem).
A 30 éves kor az meg kitűnő alkalom új dolgokba belekezdeni, életmódot váltani stb. Mert kb. az ember 30 éves kora körül tér vissza a Szaturnusz az akkori helyzetéhez, amikor adott ember született. Ez asztrológiai szempontból egy nagyobb sorsfordulót jelent az emberek kb. 28-32 éves kora között.
Tehát ha érzel hívást, kedvet, akkor érdemes lehet kicsit tudatosabban a spiritualitás felé fordulnod.
🌞🌞🌞
Igen, nagyon, és egyre jobban foglalkoztat ez az egész... :) :) Azt is érzem, hogy szeretnék segíteni és örömet okozni másoknak.
Sajnos rengeteg nehézség volt az életemben, nagyon sokat szenvedtem, én is féltem, hogy kikopnak belőlem ezek a dolgok a szomorúság miatt, és a rengeteg fájdalom miatt, de nem ez történt. Olyan, mintha mindeközött lenne egy fényes ösvény, ami hív... Fura :)
Fényes ösvény ami hiv én is igy vagyok vele..
Furcsa dolgok véletlenek megmagyaràzhatatlan jelenségek stb.
Ez a gyerekdal "ébresztett"vmi furcsa talptol fejtetőig bizsergés libabőr hiregràzás vmi elektromossàg ment rajtam végig..
A dalba is "Most tovatűnt a kétség, ami fojtott oly rég
Itt rejtőzik a válasz, megsúgja a létem értelmét
Mindig másnak láttak engem, sosem illet rám szabály
De végre most elindulok egy új jövő útján""Szólj hozzám hát rég vágyott cél!
Látnom kell már, jöjj áldott fény!
Ó, szólj hozzám hát rég vágyott cél!
Látnom kell már, jöjj áldott fény"
Meg a màsik jégvaràzs zene a képességed elrejted felejted nem feded fel..
Meg egy harmadik is volt a barlang metafora ami ezt vàltotta ki belőlem..
Szerintem mindig ahol tartok ..
Néha rezgésre kelek és hangja is van..-elsőre megijedtem..
De néha semmi tul nehéz az életem tul.sok a stresz benne -most egy csalàdtag betegsége és néha ugy érzem elmullik ez beszippant a monoton -hajtós élet a mókuskerék a sok melo..
Hát ez nagyszerű! Valóban nagyszerű dolgokkal vagy megáldva, és ahogy az első válaszoló D-Mano írta „Jelentése? Az van” és nem is csekély. Vele együtt szeretnélek bátorítani, foglalkozz komolyan a spiritualitással, abban egy kis naivitás sokat segíthet, de legyél körültekintő, mert ugye nem mind arany ami fénylik.
Hasonló dolgokat tapasztaltam én is, szerencsére volt lehetőségem, többféle „lelkigyakorlatokat” végezni, meditációt, Rebirthing, Zazen, Vipassana, Bio-energetika, stb. Mindegyiknek megvolt a hatása, voltak mikor éppen szükségem volt rá, kimagasló élményeim is, de mikor szándékosan próbáltam valamit, kísérletem kudarcba fulladt, kivéve egy dolgot, nagyszerű belátásokra jutottam.
Igen, ott van az a „fényes ösvény” ez a fényes ösvény az isteni kiléted, benne megbízhatsz – Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!