Szerintetek van jelentősége annak, ha minden nap angyalszámot látok? Más is tapasztalt már hasonlót?
Nálam ez rendszeres, de nem különösebben tulajdonítok neki jelentőséget, mert tudom az okát. Abban igazad van, hogy a tudatalattid "állította be" ezt a dolgot, de ez nem korlátozódik időre. Ez mintakeresés. Ismétlődő számok, formák, szavak és mondatok, nagyon sok dologra ráállhat az elme. Én is sokszor látok bizonyos számokat, emellett szokatlanul sok négylevelű lóherét találok(nem keresem, csak meglátom). A jelenségnek addig nincs jelentése, amíg te nem adsz neki. Pl ha látsz egy rendszámot, ami 111-es számmal végződik, akkor valami jó fog történni veled. Vagy ha az órán látsz 1:11-et, vagy 11:11-et. Egy idő után az agyad keresni fogja a számhoz rendelt "jó dolgot", és kisebb nagyobb szerencsés "véletleneket" fogsz tapasztalni. Ez egy jó kis önszuggesztiós trükk, amivel pozitív dolgokat tudsz találni az életedben.
Fontos, hogy ne köss negatív dolgokat ilyesmihez. Te döntsd el, hogy mit kapcsolsz hozzá, de ne legyen túl pontos meghatározás. Ha azt gondolod, "láttam ezt, ma szerencse ér", az jó, mert a szerencse bármi lehet. Ha azt gondolod, hogy "láttam ezt, megnyerem a heti ötös lottót", akkor csalódás fog érni.
Egy bizonyos pontig azt mondtam volna hogy ennek semmi jelentősége, de miután rájöttem hogy vannak irányított dolgok az életben, így már elhiszem hogy ezeket az eseményeket valami elrendezni.
Már csak arra kellene rájönni hogy ki és hogyan teszi
De igen, lehet jelnek venni
Az 1-es aktivitást, a 2-es passzivitást jelent.
Ha mesterszámként értelmezzük őket, akkor hatványozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!