Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Már több mint egy hete tükörór...

Már több mint egy hete tükörórákat, másnéven angyalszámokat látok. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Teljesen véletlen, egy nap többször is már több mint egy hete. Ennyi véletlen nincs, azt biztosan tudom. De mi lehet ennek az oka? Nagyon szeretném megtudni. Nem mindig ugyanaz a szám természetesen, mert ahogy írtam egy nap többször is előfordul.

2023. jan. 9. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Lottóznod kéne!
2023. jan. 9. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
2023. jan. 9. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyelned kell, valami fontos következik.
2023. jan. 9. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint fejben vagy kívül látod?
2023. jan. 9. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy elég trükkös kérdés, mert egy átlagos nap alatt rengeteg számot látunk, de az agyunk hajlamos arra hogy csak egyre, vagy kettőre koncentráljunk ezekből. A legkézenfekvőbb válasz az az hogy hagyd őket figyelmen kívül. Viszont saját tapasztalataim szerint a 1111, 2222, 72, 9 mind negatív jelek, attól független hogy sokan pozitív jelentést tulajdonítanak neki. Nálam mindig, kivétel nélkül negatív eseményt jelölt az ha gyakran láttam ezeket a számokat.
2023. jan. 10. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyesmi engem is érdekelne.

Az elmult időszakban többször találkoztam a 127-es számmal.

Hétvégén egy mellékutcából kivágódott a autó, nem figyelt a stop táblára majdnem csattantunk. Sikerült egy nagy fékezés után megállni, ránéztem a rendszámra xyz-127 volt. Nincs jelentősége, csak egy szám, különben is a sofőr volt bamba.

Másnap, a város másik végén, a barátomékat látogattuk meg. Mérgelődve mutatta, hogy a házuk oldalát lefújta egy "művész". A graffiti egyéként számunkra értelemtlen ábrákat tartalmazott, de a szélén ott virított élénk pirossal a 127-es szám. Aztán ma az okmányirodában (lejárt a személyim)a 127-es sorszámot kaptam.

Ennyi véletlen a világon nincs! :O

2023. jan. 12. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!