Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A videóban lévő állítás igaz?

A videóban lévő állítás igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Mármint az, hogy a yin yang szimbólum és a bizonyos fotó ennyire hasonlítanak? Vagy szándékosan úgy alakították ki a fotót, hogy hasonlítson a szimbólumra?

aug. 3. 10:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Persze hogy ebből indulnak ki, ha egyszer a tények mind erre mutatnak, ellenkezőjére pedig csak mesék, és fotelhuszárok személyes kételyei...
aug. 6. 17:19
 32/36 anonim ***** válasza:
31 Te ilyen sötét vagy tényleg? :XD
aug. 7. 10:25
 33/36 anonim ***** válasza:

31 A tudományos, fizikai, technológiai tények azt mutatják, hogy egy igen fejlett csócstechnológiával rendelkező civilizáció épített ezeket.....a régészek, egyiptológusok spekulációi egy másik mese. Ők ebből élnek meg

Olyan technológiákat ismertek a Maják, amiket a mai kor fejlett kémiai, technológiai kutatásaival sikerült csak szert tenni. Egy ókori nép már akkor a tudás bírtokában volt. Hogyan? Adták nekik

nauge : [link]

aug. 7. 14:46
 34/36 anonim ***** válasza:
Ezt már a 27. kommentben megválaszoltam. Majd szólj, ha végre nem csak alaptalan meséket és személyes kételyeid tudod felmutatni!
aug. 7. 16:09
 35/36 anonim ***** válasza:

A 27-es kommentedben a piramis építéséről próbáltál meggyőzni. El sem olvastad vagy meg sem értetted a cikket. Majd egyszer fusd át. Én ellenben minden kérdésedet megválaszoltam. Technikailag, természettudományosan lehetetlen ókori technológiával ezeket megépíteni. Elelktromos fúró, vágó technológiai nyomai is jelen vannak a leletek közt. Ez is bizonyítja csak meg kellene nézni. Te ezzel szemben azzal az ürességgel próbálsz érvelni, hogy az a bizonyíték rá, hogy az egyiptomiak, maják építették mert hát ott van😅

Kisgyerek. Rád én több időt nem fecsérlek

aug. 8. 13:07
 36/36 anonim ***** válasza:
Mivel én alá is támasztottam az állítasaim, és a történelemtudomány eredményei is mind mellettem állnak, te pedig azóta is csak mantrázod, hogy de ezt nem lehetett megcsinálni, mert te azt mondtad, miközben egy szavadat sem bizonyítottad semmivel, hát, ez így elég szánalmas...
aug. 8. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!