A videóban lévő állítás igaz?
Mármint az, hogy a yin yang szimbólum és a bizonyos fotó ennyire hasonlítanak? Vagy szándékosan úgy alakították ki a fotót, hogy hasonlítson a szimbólumra?
31 A tudományos, fizikai, technológiai tények azt mutatják, hogy egy igen fejlett csócstechnológiával rendelkező civilizáció épített ezeket.....a régészek, egyiptológusok spekulációi egy másik mese. Ők ebből élnek meg
Olyan technológiákat ismertek a Maják, amiket a mai kor fejlett kémiai, technológiai kutatásaival sikerült csak szert tenni. Egy ókori nép már akkor a tudás bírtokában volt. Hogyan? Adták nekik
nauge : [link]
A 27-es kommentedben a piramis építéséről próbáltál meggyőzni. El sem olvastad vagy meg sem értetted a cikket. Majd egyszer fusd át. Én ellenben minden kérdésedet megválaszoltam. Technikailag, természettudományosan lehetetlen ókori technológiával ezeket megépíteni. Elelktromos fúró, vágó technológiai nyomai is jelen vannak a leletek közt. Ez is bizonyítja csak meg kellene nézni. Te ezzel szemben azzal az ürességgel próbálsz érvelni, hogy az a bizonyíték rá, hogy az egyiptomiak, maják építették mert hát ott van😅
Kisgyerek. Rád én több időt nem fecsérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!