Foglalkoznak-e az egészségügyi szabályok törvények a fertőzőnek nevezett betegségek pontos mélyen értelmezhetőségével? Az elektromágneses hullámtermészetének szabályainak a figyelembe vételével. Kvantummechanikai alapoknak megfelelésével.
Ez egy bonyolult téma.
Én abban hiszek, hogy vannak tudósok, akik jó pénzért összefonódnak a koránnyal és a kormányok pedig azt tálalják igazságként, ami nekik több pénzt hoz. A mi egészségünk teljesen mellékes.
Ennek tudatában én bármit eltudok képzelni.
A hullámgenetika egy rendkívül érdekes tudomány.
Zavaros konspirációs elméletek, kitalációk, nem ezotéria témakörbe tartozik.
Attól eltekintve, hogy az ezotéria is csak áltudományos maszlag, de mégis más műfaj, mint a vírusokkal kapcsolatos laikus / agyi oxigénhiányos kitalációk.
Nagyon elrontottam a kérdést. Elnézést kérek
Legszivesebben törölném a kérdések közül.
Nem ezotériának szántam.
A nem létező DNS-t nem léző allélre gondoltam.
15: (2024.07.28 13:46) köszönöm a privát üzenetet. Privát üzenetekre elvből sem reagálok. Főleg nem az ilyenekre, amiben magyartalan és értelmetlen mondatok vannak. Akkor most itt reagálnék:
Próbáld már értelmezni, hogy pontosan mit írtál a 15-ös válaszodban. Főleg miután az ESZ/TSZ egyeztetés sem sikerült (ez tényszerű) az első mondatban. Itt mire akartál kilukadni?
A második mondatodat próbáld elemezni, és próbáld értelmezni. Nekem nem sikerült és továbbra se sikerül. És nem provokációból és veszekedésből írtam amit írtam, hanem azt, hogy teljesen értelmezhetetlen, hogy mit akarsz írni. Főleg a "laikus / agyi oxigénhiányos kitalációk" ezt magyarázd meg, hogy ezzel mit akartál mondani?
"Főleg miután az ESZ/TSZ egyeztetés sem sikerült"
A kitalációk után vessző van. Ez a kérdés, kérdéskör nem tartozik - Szervizmérnök úr szerint - ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!