Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Foglalkoznak-e az egészségügyi...

Foglalkoznak-e az egészségügyi szabályok törvények a fertőzőnek nevezett betegségek pontos mélyen értelmezhetőségével? Az elektromágneses hullámtermészetének szabályainak a figyelembe vételével. Kvantummechanikai alapoknak megfelelésével.

Figyelt kérdés
Páldául hogy nem létezik HIV virus, ahogy koronavirusról is kiderült a Robert Koch Intézet véleményét az gyógyszerlobbi tollba mondta a kormányzatnak.

#HIV #hullámgyógyítás #kvantmmechanikai alapok #De Broglia törvényei
2024. júl. 27. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Ez egy bonyolult téma.

Én abban hiszek, hogy vannak tudósok, akik jó pénzért összefonódnak a koránnyal és a kormányok pedig azt tálalják igazságként, ami nekik több pénzt hoz. A mi egészségünk teljesen mellékes.

Ennek tudatában én bármit eltudok képzelni.

A hullámgenetika egy rendkívül érdekes tudomány.

2024. júl. 27. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen, a valódi okokkal foglalkoznak tudósok, nem azzal a rengeteg marhasággal, amit leírtál.
2024. júl. 27. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként nem kell itt hullám alapon ölő vírusokkal vacakolni. Elég, ha párszor bemondják a tv ben, a birkák máris fejvesztve prüszkölnek és menekülnek oltásért, csak ügyesen kell riogatni. Azt meg tudjuk, hogy a stressz meg rátesz egy lapáttal bármilyen tünetre és alapbetegségre, aztán kampec.
2024. júl. 27. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Na, erre mondják, hogy ha a kutya megenné, megveszne tőle.
2024. júl. 27. 18:21
 15/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

Zavaros konspirációs elméletek, kitalációk, nem ezotéria témakörbe tartozik.

Attól eltekintve, hogy az ezotéria is csak áltudományos maszlag, de mégis más műfaj, mint a vírusokkal kapcsolatos laikus / agyi oxigénhiányos kitalációk.

[link]

2024. júl. 28. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15: (2024.07.28. 13:46): Ezt le tudod írni úgy is,hogy normál hétköznapi ember megértse,hogy mit akarsz mondani?
2024. júl. 28. 14:24
 17/20 A kérdező kommentje:

Nagyon elrontottam a kérdést. Elnézést kérek

Legszivesebben törölném a kérdések közül.

Nem ezotériának szántam.

A nem létező DNS-t nem léző allélre gondoltam.

2024. júl. 28. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

15: (2024.07.28 13:46) köszönöm a privát üzenetet. Privát üzenetekre elvből sem reagálok. Főleg nem az ilyenekre, amiben magyartalan és értelmetlen mondatok vannak. Akkor most itt reagálnék:

Próbáld már értelmezni, hogy pontosan mit írtál a 15-ös válaszodban. Főleg miután az ESZ/TSZ egyeztetés sem sikerült (ez tényszerű) az első mondatban. Itt mire akartál kilukadni?

A második mondatodat próbáld elemezni, és próbáld értelmezni. Nekem nem sikerült és továbbra se sikerül. És nem provokációból és veszekedésből írtam amit írtam, hanem azt, hogy teljesen értelmezhetetlen, hogy mit akarsz írni. Főleg a "laikus / agyi oxigénhiányos kitalációk" ezt magyarázd meg, hogy ezzel mit akartál mondani?

2024. júl. 28. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Főleg miután az ESZ/TSZ egyeztetés sem sikerült"

A kitalációk után vessző van. Ez a kérdés, kérdéskör nem tartozik - Szervizmérnök úr szerint - ide.

2024. júl. 28. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a tudomány vagy egészség témakörbe.
2024. júl. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!