Ha van isten akkor az gonosz? Vagy az univerzum az gonosz?
16# Vannak gondok, de szépen megoldjuk őket? Az irány nem rossz? Melyik irány nem rossz? Úgy gondolod, hogy erkölcsileg is fejlődik az ember?
20# "...Isten gonosz...szenvedést enged meg...miért nem vet véget a szenvedésnek?" - kutattál már válasz után a Bibliában?
16# "Vannak gondok, de szépen megoldjuk őket? Az irány nem rossz?"
Tönkre tesszük az élővilágot benne az ártatlan kis állatkákkal. Mit oldunk meg? Az átlagemberre hárítjuk a felelősséget. Miközben le lehetne egy tollvonással állítani az egészet. Nem, a hipergazdag multik tehetnek mindenről. Az a 13 család akiknek a kezében van minden. Kevesen tudják, hogy az élelmiszerek kb 3 cég kezében van. Nem viccelek. felvásároltak mindent. Azt tesznek bele amit csak akarnak. Azt szornak ránk az égből amit csak akarnak.
Szerintetek mindek kell betelepíteni afrikát, azt a muszlimokat akik utának minket és erőszakosak. Szó volt róla, hogy fegyvert(sic!) is kapnak. A pénzügyi hatalom elől feléljük a Föld erőforrásait. Az afrikai embert már lehet ősközösségi szinten tartani.
Nem oldunk meg semmit. Jó az irány? :XD
* * *
Most itt van ez a rohadt háború. Európa lassan teljesen tönkremegy a fegyverek pénzelésébe, közben egyszerűen egy nap alatt békét lehetne teremteni. Putyin csak azt akarja, hogy ne tudjanak onnan belőni hozzá. Joga van ennyihez azt hiszem. És ne írtsák le a nácik a kisebbséget. Azt hiszem nem tehetünk szemrehányást az oroszoknak a háborúért. Erre kit csesz le az EU? Aki elmegy tárgyalni. Eszem megáll
A fogalmazásodból egyédtelműen kiderül, hogy írhatok bármit, de csak “agymosottnak” fogsz titulálni. Szóval ezért inkább nem írok semmit, de igen az a véleményem, hogy az irány jó. Kicsit ugyan necces, hogy mi lesz a vége én nem vagyok ennyire borúlátó.
Mivel nem akarok meggyőzni senkot semmiről, csak leírtam a véleményem így ezt én be is fejezem itt :) jó szenvedést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!