Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha van isten akkor az gonosz?...

Ha van isten akkor az gonosz? Vagy az univerzum az gonosz?

Figyelt kérdés
Hogy lehet létrehozni egy ilyen undorító világot? És mi az értelme? És ha nem ennyi az élet, akkor akik ezt kitalaltak miért nem azok születnek meg ide? Szerintem igen csak jól szórakoznak rajtunk. Úgy gondolom a keresztény vallás biztos hogy nem igaz. A poklot is a rabszolgáknak találták ki annak idején. Mellesleg már ez maga itt egy pokol hova kéne még ennél rosszabb? Lehet hogy isten vagy univerzum vagy akármi az gonosz és ezen élvezkedik hogy itt kell szenvedni??

júl. 17. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy képzelem el, hogy önmagában a világ jó ; a föld egy édenkert a kaotikus galaxisban. Ez a paradicsom gyógynövényekkel, kevdes állatokkal a mi szórakoztatásunkra lett teremtve. Viszont mivel a lelkünk rosszra hajló, szabad akaratunk van ezért a saját EGO-nk, érdekeink szolgáljuk ki. Más ember nem érdekel, így szarba megy minden
júl. 18. 16:07
 22/24 anonim válasza:

16# Vannak gondok, de szépen megoldjuk őket? Az irány nem rossz? Melyik irány nem rossz? Úgy gondolod, hogy erkölcsileg is fejlődik az ember?

20# "...Isten gonosz...szenvedést enged meg...miért nem vet véget a szenvedésnek?" - kutattál már válasz után a Bibliában?

júl. 18. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:

16# "Vannak gondok, de szépen megoldjuk őket? Az irány nem rossz?"

Tönkre tesszük az élővilágot benne az ártatlan kis állatkákkal. Mit oldunk meg? Az átlagemberre hárítjuk a felelősséget. Miközben le lehetne egy tollvonással állítani az egészet. Nem, a hipergazdag multik tehetnek mindenről. Az a 13 család akiknek a kezében van minden. Kevesen tudják, hogy az élelmiszerek kb 3 cég kezében van. Nem viccelek. felvásároltak mindent. Azt tesznek bele amit csak akarnak. Azt szornak ránk az égből amit csak akarnak.

Szerintetek mindek kell betelepíteni afrikát, azt a muszlimokat akik utának minket és erőszakosak. Szó volt róla, hogy fegyvert(sic!) is kapnak. A pénzügyi hatalom elől feléljük a Föld erőforrásait. Az afrikai embert már lehet ősközösségi szinten tartani.

Nem oldunk meg semmit. Jó az irány? :XD

* * *

Most itt van ez a rohadt háború. Európa lassan teljesen tönkremegy a fegyverek pénzelésébe, közben egyszerűen egy nap alatt békét lehetne teremteni. Putyin csak azt akarja, hogy ne tudjanak onnan belőni hozzá. Joga van ennyihez azt hiszem. És ne írtsák le a nácik a kisebbséget. Azt hiszem nem tehetünk szemrehányást az oroszoknak a háborúért. Erre kit csesz le az EU? Aki elmegy tárgyalni. Eszem megáll

júl. 18. 22:53
 24/24 Kólauborkával ***** válasza:
60%

A fogalmazásodból egyédtelműen kiderül, hogy írhatok bármit, de csak “agymosottnak” fogsz titulálni. Szóval ezért inkább nem írok semmit, de igen az a véleményem, hogy az irány jó. Kicsit ugyan necces, hogy mi lesz a vége én nem vagyok ennyire borúlátó.

Mivel nem akarok meggyőzni senkot semmiről, csak leírtam a véleményem így ezt én be is fejezem itt :) jó szenvedést :)

júl. 19. 05:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!