Ha van isten akkor az gonosz? Vagy az univerzum az gonosz?
Figyelt kérdés
Hogy lehet létrehozni egy ilyen undorító világot? És mi az értelme? És ha nem ennyi az élet, akkor akik ezt kitalaltak miért nem azok születnek meg ide? Szerintem igen csak jól szórakoznak rajtunk. Úgy gondolom a keresztény vallás biztos hogy nem igaz. A poklot is a rabszolgáknak találták ki annak idején. Mellesleg már ez maga itt egy pokol hova kéne még ennél rosszabb? Lehet hogy isten vagy univerzum vagy akármi az gonosz és ezen élvezkedik hogy itt kell szenvedni??júl. 17. 18:37
1/24 anonim válasza:
Az Isten gyönyörű világot hozott létre. Az emberek undorítóak és a világot is ők teszik azzá.
2/24 A kérdező kommentje:
Hát emberekkel még undorítóbb az igaz de alapból is az volt. Erőszakos világ csak azzal lehet boldogulni,az állatok kénytelen egymást megenni, sokat szenvedni sok fájdalmat elviselni. Akkor is ha nem lenne ember itt.
júl. 17. 18:52
3/24 A kérdező kommentje:
Én úgy látom aki bármilyen fizikai testtel rendelkezik az szenved. Csak sokan megszokják ennyi.
júl. 17. 18:53
4/24 anonim válasza:
Mitől lenne undorító ez a világ?
Ha Te magadat emberként undorítómak tartod, az a Te dolgod.
5/24 A kérdező kommentje:
Most írtam le hogy mitől az.
júl. 17. 18:57
6/24 A kérdező kommentje:
Csak erőszakkal tudsz boldogulni bármilyen lény vagy ezen a bolygón. Sok a szenvedés, fájdalom, ebben mi lenne szép? Ha mi lelkek voltunk akkor erre mi szükség? Jöjjön ide fejlődni meg tanulni az aki ezt kitalálta
júl. 17. 18:59
7/24 anonim válasza:
#5: igen, és mind bullshit.
Ráadásul ignorálod a szép dolgokat.
8/24 A kérdező kommentje:
És kik lennének ezek hogy megparancsoljàk hogy én jöjjek ide fejlődni mellesleg
júl. 17. 18:59
10/24 anonim válasza:
Ez a világ undorító, az összes élőlényt előbb utóbb megeszi egy másik így előbb utóbb mindenkiből szar lesz. Ettől kitalálni sem lehetne borzasztóbbat!
(Jó ha hamvasztásos temetésed lesz akkor megúszod hogy felfalják a hulládat a rovarok ez az egy kivétel van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!