Akik értenek a jógához, írjanak!(?) Ezekkel kapcsolatban vannak kérdéseim: ászana, pránájáma, mudra, bandha, ájurvéda, jógikus napirend és ami még eszembe jut időközben.
#1. Lekezelő, lenéző hozzászólás helyett válaszolni kéne. Ez utóbbira való ez az oldal, nem pedig osztásra, beszólogatásra.
Ha nem áll szándékodban segíteni, egyszerűen ne írj ide.
A jógáról és az ezzel kapcsolatos tudnivalókról megfelelö jógaoldalakon keresgélj, úgy válaszolni, ahogy te szeretnéd egy ennyire általános kérdésre más is csak úgy tudna, ha helyetted megkeresi a megfelelö oldalakat.
Mivel szemmel láthatóan nulla fogalmad van a témáról, ezért pár sorral nem lennél kisegítve, ha meg lusta vagy rákeresni, akkor ne másoktól várd el, hogy megtegyék helyetted.
Ez az oldal ugyan arra való, hogy kérdezz, de nem arra, hogy másokat dolgoztass magad helyett.
#3. Van több is. De az olyan aljas, rosszindulatú, gonosz, magát nagyon okosnak gondoló némely hozzászóló miatt inkább már nem fogom ezt az oldalt használni. Volt már, hogy évekig nem használtam.
#4. Óriásit tévedsz. Mint mindig. Tudom, hogy mi az ászana, pránájáma, mudra, bandha, ájuréda, stb.
Apró részletekre lettem volna kíváncsi.
Kamaszkorom óta (ami nem most volt) foglalkozom a témával, valószínűleg jobban képben is vagyok, mint itt sokan, úgyhogy felesleges magas lóról beszélned. Igaz, más esetben is felesleges lenne. De persze, te csak úgy tudsz.
Kihagytam 2-3 évet és addig csak a filozófia részével foglalkoztam.
Aki segíteni akart, neki köszi. Minden jót!
Ez a GYK, ha tudod hogy hova jössz akkor nem kell csalódnod.
Az emberek többsége itt tud a leginkább "önmaga" lenni. :/
"Az ember akkor legkevésbé önmaga, ha saját alakjában beszél. Adj neki álarcot s az igazságot fogja mondani." (Oscar Wilde)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!