Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem találtak lélekre...

Miért nem találtak lélekre utaló jelet miután felnyitották valakinek a fejét?

Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 17:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

Mert nincs olyan, hogy lélek.

Egyébként, a világon fellelhető összes vallás és szekta a lelket az anyagi világtól független létezőként írja le, miért kéne hogy bármi nyomot haggyon az emberi testben?

2024. júl. 13. 08:29
 22/42 A kérdező kommentje:
Mert csak.
2024. júl. 13. 08:52
 23/42 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

Akik lélekről ájtatoskodnak, szerintem soha nem szereltek szét még egy malacot sem.

Én láttam ilyen malacbontást, nem volt benne lélekre utaló jel.

6. érzéke volt, megérezte az előkészületeket, de azt még a rendszerleállítás előtt.

Mellesleg a csakra / aura is áltudományos butaságok.

2024. júl. 13. 09:21
 24/42 anonim ***** válasza:
53%
A lélek nem hagy nyomot
2024. júl. 13. 10:23
 25/42 Szervizmérnök úr ***** válasza:
27%

A hívők szerint nyilván megfoghatatlan a lélek, meg aki értetlen, a 23. válaszomban sem fogja érezni az iróniát, vagy épp megpróbál hülyének nézni, ami bevett szokás, ilyen szinten.

Azt nem veszitek észre, hogy ez a lélek bla bla több ezer éves tudatlan korokból táplálkozik. Sőt, millió évek a barlangban, azért az nem múlik el nyomtalanul, egyesek fejéből. Vagy manapság a fantáziás, fizikához egyáltalán nem értő laikusok mantrája, akik varázslatokban hisznek.

Akik nem képesek elfogadni, hogy mi sem vagyunk többek egy csigánál, olyan tekintetben, mint 1 db élet ő is, meg mi is.

Neki is vége lesz, miután elvégezte az evolúciós dolgát, nekünk is végünk lesz.

Egyesek ilyen ájtatosságokkal jönnek:

"Küldetésünk van. Nem véletlenül vagyunk itt. Csak keresni kell, néha elég nagy erőfeszítésekkel, néha csendben fülelve."

Mekkora nyálas szöveg, szinte émelyítő.

Úgy leszünk porba taposva, mint egy kukac, nem hiszed el.

2024. júl. 13. 18:20
 26/42 anonim ***** válasza:
29%

Szennyvímérnök úr, le a kalappal.

Én ha ebben mindenben ilyen biztos lennék már rég fejbelöttem volna magam.

Ha csak ennyi, minek tanultam, minek tanulok még közel 50 évesen is, amikor a csiga sem tanul, és sokkal gondtalanabb élete van mint nekünk.

A tudat, hogy elvégeztem amit kell, továbbadtam a géneket, felnöttek a gyerekein generációi, innetöl értelmetlen.

Nyugdíjig csak az állam zsebét tömjük, utána meg csak feleslegesek leszünk...

2024. júl. 13. 23:41
 27/42 anonim ***** válasza:
33%

23

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha te a disznóvágásokon szerzett tapasztalataidból vonsz le következtetéseket arra nézve, hogy létezik-e lélek, akkor arra tényleg nehéz mit mondani.

2024. júl. 14. 00:00
 28/42 anonim ***** válasza:
42%

26 és 27

Egyetértek veletek, nagyon jól leírtátok. Egyszerűen nem értem, hogy ez az ember hogy tud ebben a tudatban élni. És csak írja meg írja továbbra is az esztelen butaságait már legalább egy éve. Ezzel az erővel mindenki lelőhetné magát, mert hiszen minek élünk, többnyire jobban szenvedünk mint az állatok meg a növények.

A disznó hasonlata meg már egyszerűen kritikán aluli.

2024. júl. 14. 02:43
 29/42 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2024. júl. 14. 09:41
 30/42 anonim ***** válasza:

29

"Akik lélekről ájtatoskodnak, szerintem soha nem szereltek szét még egy malacot sem.

Én láttam ilyen malacbontást, nem volt benne lélekre utaló jel."

Fú, ez tényleg k..va vicces.

Ja, nem, simán csak primitív és ostoba.

Mondjuk meglepetést már nem okoz, mert nem emlékszem, hogy valaha láttam volna valami értelmes érvet tőled egy vitában ebben a rovatban.

2024. júl. 14. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!