Miért nem találtak lélekre utaló jelet miután felnyitották valakinek a fejét?
Ha szétszedsz bármit, amiben szoftver van (akár program, vagy csak adat), azt sem látod. Noha kimutatható, más módszerekkel.
Azt is már tudni lehet, agyunk hogyan tárolja ezeket. Ami még érdekesebb, a számítógépeknél is lesz / van ilyen irány, amikor a szerves adattárolás, szerves processzor irányába megy a fejlesztés.
A lélek is csak egy operációs rendszer, de középkori felfogással ezt nehezen értik meg, fantáziavilágokban élő emberek.
Ó, mérnök, már csak te hiányoztál az életemből! Így már minden rendben van! Már hiánytüneteim lennének, hogyha nem olvasnám el minden nap legalább 25 hozzászólásodat! Itt mindenki csak rád vár! Nélküled lassan nem is létezik ez az oldal!
Ó, kedves mérnök, egyszerűen félelmetes belegondolni abba, hogy mi lesz velünk, ha egyszer itt hagysz bennünket, és ránkunsz majd valamikor a 100 milliomodik hozzászólásod után! Talán még a Föld forgása is megállna, és lehullanának a csillagok is az égről! Ó, kedves mérnök, hát maradj velünk még vagy 100 évig! Veled sokkal jobb az élet!
Miért nem találtak lélekre utaló jelet miután felnyitották valakinek a fejét?
Mert a felnyitás pillanatában elszállt.
A 4-es vagyok. 5:örülök, hogy tetszik! A jelenléte ellen már talán csak iróniával lehet védekezni. A fejemet és az öklömet nem üthetem a falba, így hát marad az irónia. Sajnos lepereg róla minden, és nem veszi észre magát.
A kérdésre az a válaszom nekem is, hogy ez nem egy fizikai jellegű dolog. 3-as: ebben is lehet igazság, a DNS nagyon sok mindent rejt magában. 6-os: szerintem függetlenül attól, hogy ez egy agyműtéti beavatkozás, vagy netalán boncolás, egyik esetben sem észlelhető műszerekkel és érzékszervekkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!