Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Adottság vagy valami mi lehet...

Adottság vagy valami mi lehet ez? Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány Magyarországon aki megérez,megálmod,vagy csak így lát előre/tud dolgokat a jövőből. Hall a jövőből beszélgetéseket.Több mint 1 éves koráig vissza tud emlékezni néhány dologra. Emlékszik az előző életéből néhány ismerősére (nem emlékszik[sejti,de nem biztos] ki volt előző életében,az ismerősei pedig nem tudják hogy emlékszik rájuk) . Sok dolgot tud amit nem mondanak neki. (15-16 éves, leszek jól tudom)
júl. 4. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van emlékezet. Ott bukik el hogy kamj hogy az emlékezet nem tudatos.

Pl én egy gyerekkel jatszottam 1 éves korában szines labdákkal sorbarendezéses tematikus alapú egyedi játékot. Egyszer.

És 10 évesen elkezdte spontán ugyanazt játszani úgy, hogy tudatosan semmire nem emlékszik. De a jáétkot pontosan meg elvégzi mintha "saját ötletből" jönne nem tudja miért így miért ezt, csak ehhez volt kedve ezt találta most ki.

Tehát több évtizedekkel vissza, vagy előző eletekre tudatilag ill agyi memoria szerint nem emlékszik az emberi agy, teljesen másképpen vannak rögzülnek be dolgok.

júl. 5. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
*jav hogy kamu
júl. 5. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebből jól meg lehet élni. Nyisson jósdát.
júl. 6. 02:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha elfogadjuk azt ,hogy ez valós akkor valószínűleg a spiritualitásnak az átlag emberekhez képes magasabb szinten áll ,ahol már megjelentek ezek a képességek illetve kinyílt a harmadik szem illetve tud érzékelni még egy csomó más ,,lelki" ,,szellemi" érzékszervével is.

Ha szekptikus,ateista,materalista nézőpontból nézzük akkor jó a fantáziája.

júl. 14. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!