Adottság vagy valami mi lehet ez? Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány Magyarországon aki megérez,megálmod,vagy csak így lát előre/tud dolgokat a jövőből. Hall a jövőből beszélgetéseket.Több mint 1 éves koráig vissza tud emlékezni néhány dologra. Emlékszik az előző életéből néhány ismerősére (nem emlékszik[sejti,de nem biztos] ki volt előző életében,az ismerősei pedig nem tudják hogy emlékszik rájuk) . Sok dolgot tud amit nem mondanak neki. (15-16 éves, leszek jól tudom)júl. 4. 19:49
1/14 anonim válasza:
Mik lesznek a jövő heti nyertes lottószámok? 5/95.
2/14 anonim válasza:
Hogy mi van? És honnan tudod, hogy ez mind igaz, amit össze hord?
3/14 anonim válasza:
Őőő most akkor 15 vagy 16 éves leszel később?
4/14 A kérdező kommentje:
#3 Nem én vagyok akiről beszélek.
Amúgy igaz az egész mádodunokatesóm akiről beszélek.
júl. 4. 20:50
5/14 anonim válasza:
Attól még lényeges, hogy hány éves vagy, mert mondjuk egy 11 évesnek elnézi az eember, hogy komolyabban veszi a meséket, mint mondjuk egy 19 éves fiatal felnőttnek.
6/14 anonim válasza:
Én is állíthatom hogy emlékszek dolgokra, meg az előző életemre :D
Írja le privátba mit gondol mik lesznek az ötös lottó számai, és kiderül tényleg van e tehetsége
7/14 anonim válasza:
Én meg előző életemben Szűz Mari voltam.
8/14 anonim válasza:
"Őőő most akkor 15 vagy 16 éves leszel később?"
Elobb-utobb mindenkeppen 16 eves lesz. En pedig emlekszem majd erre, de o nem tudja, hogy emlekszem majd ra. Tehat paranormalis vagyok en is!!!44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!