Az oujia táblával ti milyen eredményeket értetek-el?
"ha ott is marad valami"
A semmiből hogy maradna ott bármi?
Nem értem, hogy mi ebben a jó.
Ha nem léteznek szellemek, démonok meg miegyebek, akkor csak ülsz egy falap felett, és ha öntudatlanul (mert ugye nagyon vársz valami eredményt) az ujjad egy betű felé csúszik, akkor majd' megőrülsz.
Ha meg tegyük fel, hogy vannak: miért zargatnád őket? Egy "sima" szellemmel gondolom annyira lehet kommunikálni, mint egy random idegennel. Akkor inkább menj fel Chatroulette-re vagy ilyesmire.
Ha meg mondjuk egy démon vagy valami ártó szellem, azt tényleg magadhoz akarod csalogatni?
#21 nen tudom, sosem próbáltam.
Ki ebben hisz, ki abban.
Ha van is valami, biztos nem ennyire egyszerű, hogy egy számozott deszkán válaszol valaki két sablonos kérés után.
Ismerős körömben sokan próbálkoztak ezzel-azzal, mindig az volt a vége, hogy semmi természetfeketti nen történt, max a belemagyarázás, pl pont akkor ugatott a szomszéd kutya pedig nem is szokott..
Én soha nem próbáltam/vettem részt, mert rettegek a szellemektől, de nagymamám - vallásossága ellenére - sokáig idézett 'táblával' (ami igazából egy kartonpapír volt, a ouija táblához hasonló elrendezéssel - szegénység volt, na). Idegen szellemeket igyekezett nem bevonni, inkább elhunyt szeretteitől kérdezett több-kevesebb sikerrel.
Elmondása alapján többnyire homályosan válaszoltak a jelenről és jövőről feltett kérdéseire, egyetlen alkalommal kapott egyenes választ: amikor közölték vele, fejezze be az idézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!