Az oujia táblával ti milyen eredményeket értetek-el?
9-es
Nem én találtam ki ,hogy ez egy társasjáték én csak alkalmazkodtam a válaszolókhoz.
"én csak alkalmazkodtam a válaszolókhoz"
. Innentől a kérdésed csak egy napi három oujás kérdések közt.
Úgy ahogy a 15-es mondja.
Kikapcsolódás kizökenni a hétköznapi problémákból.
Más hangulatok megismerése.
Túllépni az ingerküszöbb szinten egy jó kis szellemidézéssel vagy táblázással.(Kinek melyik magyarázat a szimpatikusabb nekem a szellemidézés lehetősége ,mert az izgalmasabb.)
15
Köszönöm, hogy időt és energiát szántál rá, hogy kérdező helyett válaszolj a neki feltett kérdésre, de az alapján, amit írtál, láthatóan fogalmad sincsen arról, hogy miért tettem fel neki ezt a kérdést.
De egyébként ne tereljük a kérdésről a szavakat.
Koncentrájunk a történetekre ne pedig filozofálgassunk arról ,hogy lehetséges-e vagy arról ,mi kép lehetséges,mivel lehet magyarázni stb.
Szellemet idézni az otthonomban, semmiképp sem szórakozás, főleg, ha ott is marad valami (a horrorfilmek így kezdődnek)
Bármilyen tárgymozgatós idézésnél én mindig csak olyat hallottam, hogy a végén kiderült, egy valaki mozgatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!