Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az oujia táblával ti milyen...

Az oujia táblával ti milyen eredményeket értetek-el?

Figyelt kérdés
Itt most elsősorban történetekre vagyok kíváncsi.

júl. 4. 10:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9-es

Nem én találtam ki ,hogy ez egy társasjáték én csak alkalmazkodtam a válaszolókhoz.

júl. 4. 12:32
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Ez esetben mindenkinek ugyanaz a tapasztalata: leültök vihogni, random kérdéseket feltéve a betűkhöz mozgatjátok a mutatót.
júl. 4. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
34%

"én csak alkalmazkodtam a válaszolókhoz"

. Innentől a kérdésed csak egy napi három oujás kérdések közt.

júl. 4. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Mi lenne a célod a oujia tábla használatával?
júl. 4. 13:25
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Szerinted mi célja lenne? Miért ül le az ember a számítógépéhez/konzoljához? Miért megy moziba, megy el kirándulni? Minek szervez bográcsos vacsorát a hozzátartoizóival? A szórakozás, kikapcsolódás szavak ismerősek?
júl. 4. 13:29
 16/24 A kérdező kommentje:

Úgy ahogy a 15-es mondja.

Kikapcsolódás kizökenni a hétköznapi problémákból.

Más hangulatok megismerése.

Túllépni az ingerküszöbb szinten egy jó kis szellemidézéssel vagy táblázással.(Kinek melyik magyarázat a szimpatikusabb nekem a szellemidézés lehetősége ,mert az izgalmasabb.)

júl. 4. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Hát abból nem sok szórakozás lesz, ugyanis szellemidézés nem létezik.
júl. 4. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
56%

15

Köszönöm, hogy időt és energiát szántál rá, hogy kérdező helyett válaszolj a neki feltett kérdésre, de az alapján, amit írtál, láthatóan fogalmad sincsen arról, hogy miért tettem fel neki ezt a kérdést.

júl. 4. 13:44
 19/24 A kérdező kommentje:

De egyébként ne tereljük a kérdésről a szavakat.

Koncentrájunk a történetekre ne pedig filozofálgassunk arról ,hogy lehetséges-e vagy arról ,mi kép lehetséges,mivel lehet magyarázni stb.

júl. 4. 13:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szellemet idézni az otthonomban, semmiképp sem szórakozás, főleg, ha ott is marad valami (a horrorfilmek így kezdődnek)

Bármilyen tárgymozgatós idézésnél én mindig csak olyat hallottam, hogy a végén kiderült, egy valaki mozgatta.

júl. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!