Mi az a KONTEO amit eddig nem hittél, de most úgy néz ki, hogy ez is valóra fog válni vagy már be is következett?
39# Hát te nem érted akkor a konteo jelentését. konspirációs elmélet. A társadalom kis csoportja szervezetten hajt végre a nagy egész ellen műveleteket. Ezek nem csak chemtrail vagy lapos föld lehet. A konspiráció lehet politikai vagy más jellegű is. Nincs meghatározva. Ugyanígy létező konteo az is, hogy pszichológiai kutatásokat használnak ki a társadalommal szemben. Ez minden napos működő konteo. Láthatod, ha bemész egy LIDL,ALDI-ba. A csokik, legcukrosabb édességek vannak kitéve a bejáratnál. CBA-ban pedig a zöldségek, gyümölcsök.
Most nézd meg, hogy egy csokit zabáló meg egy gyümölcsönök élő ember közt mennyi a különbség
Fogalmi zavar egyértelműen, ha nekem nem hiszel, nézz utána alaposabban.
Mint a linken is szerepel, vannak:
"Valódi összeesküvések"
A valódi már nem (csak) elmélet. Az már igazi konspiráció, tény.
43 hát ez egy leszűkített fogalom magyarázat, de így is érezhetnéd hogy azt mondja amit leírtam
"egyes társadalmilag jelentős eseményeket," = pl bolti vásárlások
" bizonyos embercsoport összeesküvése eredményének nyilvánítja," = multik, gazdagok, dúsgazdagok
" akik ezt a folyamatot irányítják." = Vezetőik
" Olyan közéleti álláspont, amely feltételezi, hogy részben vagy egészében feltáratlan vagy indokolatlannak látszó események," = áruházláncok elrendezése
" cselekmények mögött egy általa megnevezett csoport vagy ember áll." = lásd fntebb
Működő konteo ez is. Megvalósul mint a lehallgatás is. Napjaink része. Mégus egy kaptafára nézzük le a konteokat
"Működő konteo ez is."
Értsd már meg, hogy a konteó nem működő, hanem csak kitaláció, csak elmélet, benne van a nevében is: elmélet.
Nem számít, milyen kifogásokat keresel, hogyan igyekszel kiforgatni (tipikus konteós módjára), ez egyszerű értelmezési kérdés és szerintem sokat elárul, ha valaki még ennyit sem ért.
"Megint tévedsz.
A konteó szót 1870-ben írták le először, a CIA akkor meg a fasorban sem volt.
"Látszik te is konteós vagy mert soha nem nézel utána semminek, csak bemondásra elhiszel mindent.
Valahol olvastad, hogy a CIA találta ki és azt mantrázod."
És mondja tovább.. !!! Jujjj, de benyaltad kispocok! 🤣🤣🤣🤣🤣
Benyaltad kispajtás! Direkt nem írtam ezt, hogy a CIA találta ki, mert tudtam, hogy csuklóból ezt a választ kapnám... De tőled így is ezt a választ kaptam!:D Olvasd el mégegyszer, amit írtam! ;)
Az a helyzet, hogy te itt mindenkit lehordasz mindennek, közben pedig TE magad vagy az, aki nem olvassa el, nem értelmezi... Csak hajtja a hülyeségét mint a pereces! 🤣🤣🤣
"Csakhogy afrikában törzsi háborúk, népírtások vannak"
"Csakhogy afrikában törzsi háborúk, népírtások vannak. "
Ja, VOLTAK. Néha meg is halt egy-kétszáz ember miattuk. Az I. Vh-ban meghalt 10 millió ember, a II.-ban 20 millió. És akkor nem számoltam a kommunizmusban elhurcoltakat, a forradalmakban elpusztulakat, amik szintén a két nagy háborúval kapcsolatos események... Te meg jössz itt "törzsi háborúkkal"... Utoljára akkor volt törzsi háború Afrikában, mikor a fehérember betette oda a lábát! Azóta max olyan, amire ráfogták.
Kontextust kell tekinteni.
Az adott kontextusban a konspirációs elmélet azt jelenti, hogy nem gyakorlat.
Csak elmélet marad, kitaláció.
Például kiderülne, hogy igaz a "chemtrail" marhaság, akkor verhetnék magukat a konteósok, hogy ez nem csak elmélet volt, hanem gyakorlati igazolást nyert.
De akkor már nem nevezhető többé konteónak.
Az lenne egy konteó, amiből igazság / tény lett, ámbár addig konteónak hittük.
"Ezt használta és használja ki a CIA, aki kitalálta h mindenre - ami kényes téma - süssék rá hogy Conspiracy Theory."
Nem, a CIA sosem találta azt ki, hogy mindenre süssék rá, hogy konteó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!