Mitől fordulhatott ez elő, hogy kezeljem továbbiakban?
Ez még csak véletlenül sem ezoteria kategória
Csak simán ocd
Nekem is voltak hasonló gondolataim
Ez orvosra tartozik
De tudod jól, hogy csak amit én láttam, már kétszer is jelentkeztél az Ezotériában ezzel a problémával, ez a harmadik.
Türelmesen elmagyaráztam neked az első alkalommal, hogy az emberekre ható krimik, kitalált és valós bűnügyek kiválthatnak érdekes gondolatokat, de ép elmével ez nem ráz meg senkit.
Te már túlzottan belelovalod magad ebbe a gondolatba és ha a legfelsőbb mindenható törli a válaszomat, ez akkor is pszichiátriai eset.
Fordulj szakemberhez, ennyi.
Majd felírják a Helexet és megnyugszol.
(Ez persze csak poén, idős rokon ilyet szed, de majd felírják, ami neked való.)
Én egyszerűen túlparázom ezt, mivan akkor ha én ilyen vagyok mint ez az egyszer előfordult gondolat? A húgomat szeretem a világon a legjobban, életem adnám érte sosem bántanám, és ő sem bántana engem de még is előfordult hogy azt képzeltem ő belém szúr egy kést majd én belé. Ő sem tenne ilyet, én sem tennék.
Nagyon szeretem őt, szó nélkül ölnék a húgomért.
Hatos, miért lennék tömeg gyilkos?
Ötös: nem szar az életem nem akarom hogy másnak is az legyen .
Hetes: Meglehet, mert tanácstalan vagyok és kezdek félni magamtól.
Nyolc: Én is gondoltam erre korábban de nem tudom hova tenni.
Négyes: Nincs lehetőségem szihológushoz, terápiára menni, járni mert anyagilag szűkölködünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!