Miután befejeződött a mostani életem, elméletileg fordulhatok -e Istenhez olyan kéréssel hogy semmisítsen meg, töröljön ki teljesen a létezésből?
Szerintem nem, mert szerintem nincs isten.
Miért, mi a bajod a mennyországgal????
Olyan példás életet élsz összességében, hogy FEL fordulásod után ODA fordulhatsz Istenhez, bármilyen kéréssel is?
A Pokolból nem hallatszik fel a sírás-rívás és a fogaknak keserves csikorgatása!
Isten nem segítő az elkeseredett lélek öngyilkosságának végrehajtásában, nem őli meg lelked helyetted.
Szerintem békélj meg magaddal, te is, mások is csak jól járnának ezzel.
Az Isten pedig mindent hüleséget megbocsát, még ezt is, de arra rávenni, hogy szeretetlen legyen, azt nem fogja megtenni.
Kérhetnéd. Erre ő azt mondaná: Na most sem jött le a lényeg igaz-e? Megint nem tanultál semmit?!
...és máris azon kapnád magad, hogy próbálsz kijutni egy szűk nedves jukon. OáOá
Igaz önvalódat egyik isten sem tudja megsemmisíteni. Mivel az nem keletkezik vagy szűnik meg, így megsemmisiteni, létrehozni sem lehet.
Viszont van remény. Ha továbbra is te csak te maradsz. Olyan látással ahogyan ezt a kerdest kiírtad. Akkor megsem kell kerned istent, hogy pusztítson el. A halál megoldja ezt magától is. Az én keletkezik és elmúlik. Aztán az elemek ujra összeállnak a megtestesules letrejon kapsz egy új ént aki már nem te leszel. Pár év mulva ha felnősz majd felteszed ezt a kerdest ujra.
Fárasztó a lét mi? Minek csináljam tovább?
AZ ÖSSZES ÉRZŐ LÉNYÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!