Mi van akkor, ha egyedül vagyunk az egész univerzumban? Mennyi ennek az esélye?
Egyedul vagyunk
Mi van ha a masik eletforma olyan messze van hogy sose talalkozunk?
Vagy bakterium eletformak?
Vagy robotok es ki akarnak minket nyirni?
Addig jobb amig egyedul vagyunk
Másfajta élet biztosan van más bolygókon, de feltételezem te olyan "fejlett" fajra gondoltál mint az emberek, nem pedig baktériumokra és gombákra pl.
Valahol lehet van egy olyan bolygó, ami hasonló a Földhöz, van rajta víz meg minden, az is lehet, hogy ugyanolyan emberek élnek ott mint itt. Csak azt nem Földnek hívják, meg lehet ott pl. nem autóval közlekednek, hanem más eszközzel, de élik világukat mint mi, de nekik sincs meg a technológiájuk ahhoz hogy tudomást szerezzenek rólunk, meg nekünk sincs meg hogy tudomást szerezzünk róluk. Szerintem ez simán elképzelhető.
Nem értettem sosem, miért hiszi mindenki azt hogy vagyunk mi, emberek, és a földönkívüli az csak és kizárólag valami ultra fejlett fajt jelenthet.
Szerintem van, több ezer vagy még több.
Hol baktérium, hol civilizáció szinten.
Nem hiszem, hogy ártó szándékkal bármilyen élőlény is közeledne felénk.
Félig halott, mérgezett bolygó, primitív emberek, rövid életű állatfajok. Nem kellünk senkinek semmire.
Nem értettem sosem, miért hiszi mindenki azt hogy vagyunk mi, emberek, és a földönkívüli az csak és kizárólag valami ultra fejlett fajt jelenthet.
Ez leginkább csak Hollywoodban van így mert így az izgalmas
De nyilván van sokkal fejlettebb és sokkal kevésbé fejlett életforma is
Amekkora az univerzum, nincs rá esély hogy ez ne így legyen
Másrészt nem is kell földszerű bolygónak lenni ahhoz hogy lehessen rajta élet
6-os vagyok
https://www.youtube.com/watch?v=flfd2Jtowig
Nézd meg ezt. Ezután szerintem teljesen egyértelmű, hogy van máshol is élet, hasonló a miénkhez, csak ahogy írtam, nincs meg hozzá a technológiánk, ahogy nekik sem, és/vagy teljesen más technológiát alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!