Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha egyedül...

Mi van akkor, ha egyedül vagyunk az egész univerzumban? Mennyi ennek az esélye?

Figyelt kérdés

jún. 1. 17:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
nem kizárt, de szerintem nem valószínű. bár én néha azon töprengek, hogy az élet kialakulása, evolúciója sem véletlen.
jún. 1. 17:25
 2/26 anonim ***** válasza:
74%
Mi lenne? Miben változna az életed, ha most megtudnád a valódi igazságot, hogy egyedül vagyunk-e vagy sem?
jún. 1. 17:25
 3/26 anonim ***** válasza:
13%

Egyedul vagyunk

Mi van ha a masik eletforma olyan messze van hogy sose talalkozunk?

Vagy bakterium eletformak?

Vagy robotok es ki akarnak minket nyirni?

Addig jobb amig egyedul vagyunk

jún. 1. 17:56
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
a kinyíráshoz nem kell idegen. itt vagyunk ahhoz mi...
jún. 1. 18:04
 5/26 anonim ***** válasza:
64%
Arra semmi esély
jún. 1. 18:13
 6/26 anonim ***** válasza:
82%

Másfajta élet biztosan van más bolygókon, de feltételezem te olyan "fejlett" fajra gondoltál mint az emberek, nem pedig baktériumokra és gombákra pl.

Valahol lehet van egy olyan bolygó, ami hasonló a Földhöz, van rajta víz meg minden, az is lehet, hogy ugyanolyan emberek élnek ott mint itt. Csak azt nem Földnek hívják, meg lehet ott pl. nem autóval közlekednek, hanem más eszközzel, de élik világukat mint mi, de nekik sincs meg a technológiájuk ahhoz hogy tudomást szerezzenek rólunk, meg nekünk sincs meg hogy tudomást szerezzünk róluk. Szerintem ez simán elképzelhető.

Nem értettem sosem, miért hiszi mindenki azt hogy vagyunk mi, emberek, és a földönkívüli az csak és kizárólag valami ultra fejlett fajt jelenthet.

jún. 1. 18:46
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem van, több ezer vagy még több.

Hol baktérium, hol civilizáció szinten.

Nem hiszem, hogy ártó szándékkal bármilyen élőlény is közeledne felénk.

Félig halott, mérgezett bolygó, primitív emberek, rövid életű állatfajok. Nem kellünk senkinek semmire.

jún. 1. 18:54
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

Nem értettem sosem, miért hiszi mindenki azt hogy vagyunk mi, emberek, és a földönkívüli az csak és kizárólag valami ultra fejlett fajt jelenthet.

Ez leginkább csak Hollywoodban van így mert így az izgalmas

De nyilván van sokkal fejlettebb és sokkal kevésbé fejlett életforma is

Amekkora az univerzum, nincs rá esély hogy ez ne így legyen

Másrészt nem is kell földszerű bolygónak lenni ahhoz hogy lehessen rajta élet

jún. 1. 18:58
 9/26 anonim ***** válasza:
71%

6-os vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=flfd2Jtowig

Nézd meg ezt. Ezután szerintem teljesen egyértelmű, hogy van máshol is élet, hasonló a miénkhez, csak ahogy írtam, nincs meg hozzá a technológiánk, ahogy nekik sem, és/vagy teljesen más technológiát alkalmaznak.

jún. 1. 18:58
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Az teljességgel kizarhato hogy legyen még egy olyan bolygo ahol ugyanolyan emberek elnek mint mi
jún. 1. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!