Hisztek abban hogy az ember halála után jobb helyre kerül és néz minket?
Szerintem ne.
Nekem szokott segíteni, ha elmegyek a temetőbe. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele.
A halottak már nyugalomra tértek, bármi is van a halál után. Jobb nem megzavarni a békéjüket, hiszen ők már másként tapasztalnak mindent. Megeshet, hogy feldühíti őket, vagy szenvedést okoz nekik, ha vissza kell térniük, ha ideiglenesen is az emberek közé.
Talán úgy könnyebb elfogadni, hogy belegondolsz, noha szenvedett a betegségtől, de ti ott voltatok mellette, ezért nem kellett magányosan meghalnia, hanem a szerettei között lehetett, és ezért a halála után hamar békére találhatott. Könnyebb elengedni azokat, akik nem hagynak hátra megbánást, mert akkor az életben maradottak sem rágódnak azon, hogy ezt, és azt is megtehették volna, vagy hogy többet kellett volna mellette lenniük legalább az élete végén. Ugyanígy, ha valaki hosszú betegség után meghal, könnyít a gyászolók szívén, hogy már nem szenved tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!