Hisztek abban, hogy meg van írva az ember sorsa?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 16:30
1/10 grafno válasza:
Nem. Nincs megirva. Habar vannak olyan dejavu érzések amitől úgy érzem ennek kellett lennie.
2/10 anonim válasza:
Igen. Ezt minden értelmes ember átlátja. Szerinted miért születik valaki szó szerint milliárdos királynak a másik meg a borsodi gettóba? Na?
3/10 anonim válasza:
Ha az ember sorsa előre megírt, akkor
- hol marad a szabad választás joga,
- miért hajtson az ember, ha tétlenül a megírottat kapja,
- miért zárják börtönbe a sorozatgyilkost, aki csak azt teszi, ami megírva van neki?
5/10 anonim válasza:
Minden meg van írva előre, kivéve, ha az Istenhez térsz meg, mert akkor Ő megvéd a fátumtól.
6/10 anonim válasza:
Nem,nem hiszek az eleve elrendelésben.
7/10 anonim válasza:
Amilyen kilátástalan jövő előtt álok most, azért nem hiszem🤣.
Vagy sikerül egy bizonyos dolog nekem ami után mégjobban küzdenem kell a "sorsom" ellen vagy a jobb sorsomért, vagy ha elbukom nem sikerül és könnyebb útam lesz ámbár kevésbé jó élettel. Az ilyen hatalmas választások és sorsdöntő pillanatok miatt mondanám hogy mint sors az nem létezik.
8/10 anonim válasza:
Én hiszek benne. Az enyém úgy lehet megírva hogy az élet minden terén egy rakás szerencsétlenség vagyok.
9/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinálok, mindenben vesztek, szerencsétlen vagyok az élet minden terén. Nekem ez a sorsom tuti. Úgyhogy hiszek ebben.
10/10 anonim válasza:
Igen, te, azaz a lélek, "megírta" hogy mit szeretne tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!