Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezoterikusok, ti mit kezdenéte...

Ezoterikusok, ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, viszont eléggé betegek vagyunk a férjemmel. Mire ügyeljünk? Persze gyógyszereket viszünk magunkkal, tünetenyhítő szereket. Maszk stb. Első 1-2 napon tudjuk hogy rossz lesz persze, de lemondani nem szeretnénk, 2 éve erre vártunk, azóta sehol nem voltunk kb még szabin sem. Illetve akik szintén így jártak mennyit vett el az élményből pl, városlátogatás során, hogy betegek voltatok?

2024. ápr. 15. 16:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10 köszi a választ, 10 nap lenne úgy 1-2 napot szánnánk a gyógyulásra, mivel tegnap kezdődött
2024. ápr. 15. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Én lázasan örülök, hogyha egyáltalán járkálni bírok a lakásban, meg el tudom látni a legfontosabb teendőket.
2024. ápr. 15. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

2) en nem tudom mert én nem vagyok jó ezoterotikus. Látod, még a Garajev számokat is elrontottam. De az is lehet hogy

1) A SORS más utat szánt nektek (mint az utazás)

2) a karmád miatt nem jön össze az utazás

3) a semorgoziták próbálnak mekkgátolni hoty elutazzz

2024. ápr. 15. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha repülővel mész, egy nátha is nagyon kellemetlen. Én elmentem így is, egyszeri élmény volt, senkinek nem adtam tovább a betegségemet, arra vigyáztam. Az első két nap kellemetlen volt, de a harmadiktól már semmi gond nem volt. Akkor menjetek el, ha nem súlyos betegek vagytok, csak pl. náthásak, max. hőemelkedéssel. Orvossal nehezebb kommunikálni külföldön, ha szükség lenne rá (hacsak nem beszéled a nyelvet perfekt).
2024. ápr. 15. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A hoxàn is feltetted :)

Jó utazàst 🤗 gyors regeneràlódást

2024. ápr. 15. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Én az ingát kérdezném,az sosem hazudik.
2024. ápr. 16. 18:46
 17/19 Grimfox ***** válasza:
68%
Ebben az esetben az inga csak azt mutatná meg, mi a legbelső vágya a kérdezőnek, melyiket választaná szíve szerint, nem azt, hogy melyiknek lesz a legjobb végkifejlete.
2024. ápr. 16. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi szépen elmentünk, és meg is gyógyultunk közben.
2024. ápr. 17. 08:03
 19/19 A kérdező kommentje:
18 nektek milyen tüneteitek voltak?
2024. ápr. 18. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!