Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezoterikusok, ti mit kezdenéte...

Ezoterikusok, ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, viszont eléggé betegek vagyunk a férjemmel. Mire ügyeljünk? Persze gyógyszereket viszünk magunkkal, tünetenyhítő szereket. Maszk stb. Első 1-2 napon tudjuk hogy rossz lesz persze, de lemondani nem szeretnénk, 2 éve erre vártunk, azóta sehol nem voltunk kb még szabin sem. Illetve akik szintén így jártak mennyit vett el az élményből pl, városlátogatás során, hogy betegek voltatok?

2024. ápr. 15. 16:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Egy igazi jó ezoterikus bevonzza a gyógyulást, illetve segíthetnek a gyógyító Garajev számok pl.
2024. ápr. 15. 16:57
 2/19 A kérdező kommentje:
köszi és ezt hogyan kell?
2024. ápr. 15. 17:00
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Az Grabovoj. XD És úgy kell, hogy felnyitod a könyvet, kiírod a betegség jellegének megfelelő számot. Elteszed a cetlit, magadnál tartod. A kezedre is felírhatod, csak le ne izzadd a nyaralás során.

Az, hogy mennyit vesz el az élményből a betegség... hát egy jó kis kötőhártya gyuszitól lehet, hogy semmit se fogsz látni. Ha fújod az orrodat, akkor lehet, végig fújni fogod. Közben azért néha tudsz egy fotót készíteni, mint a rohanó Ázsiaiak. De, ha maszk lesz rajtatok, akkor lehet 1-2 méter körzetben kerül titeket majd egy csomó ember. És ez végülis jó, többet láttok majd.

2024. ápr. 15. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
3 te is már nyaraltál esetleg betegen?
2024. ápr. 15. 17:21
 5/19 Grimfox ***** válasza:
70%
Szerintem aki tudatosan él, lemondaná az utazást. Nem csak azért, mert a saját élménye ezzel romlik, hanem mert másokat is veszélyeztet a fertőzéssel. Biztosan nagy áldozat, ha már évek óta vár rá az ember, de az ezotzériában a lemondás gyakori, és szükséges a nagyobb jó érdekében.
2024. ápr. 15. 17:46
 6/19 A kérdező kommentje:
5 köszi, akkor te lemondanád? Igen sokat vártunk rá, de most lázasak vagyunk
2024. ápr. 15. 17:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek az élete álmát tette tönkre ezoterikus szempontból a sors, amit már soha nem lehet visszahozni mert ez nem egy balatoni nyaralás lett volna, hanem egy akkori egyszeri alkalom és úgy mert tönkre amire max 0,0001% esély volt

Egy ilyen hétköznapi helyzetbe hogy beteg vagy egy kisebb nyaralás előtt nem vonnám be az ezotériát

2024. ápr. 15. 17:54
 8/19 Grimfox ***** válasza:
63%

Én lemondanám, főleg ha lázas vagyok.

Ha ti nem vagytok komolyan valamilyen ezoterikus irányzat követői, akkor szerintem inkább a saját belátásotokra kellene hagyatkoznotok. Aki önként lemond valamiről, az teljesen más érzés utólag, mint ha tanácsot követve tenné.

2024. ápr. 15. 17:58
 9/19 A kérdező kommentje:
8 ezen lamentálunk a párommal, mindenünk fáj, de holnap délelőtt kellene indulni, és úgy vagyunk/voltunk, hogy a tengerparti levegő jót tesz és gyorsan kijövünk belőle
2024. ápr. 15. 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. Lázzal, fertőző betegséggel nem voltam még nyaralni. Szerintem úgy ne is menjetek, ha ennyire betegek vagytok.
2024. ápr. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!