Ezoterikus szemszögből elképzelhető, hogy az éhségövezet azért létezik a Földön, mert oda születnek azok az emberek, akik gonoszak voltak előző életükben?
Figyelt kérdés
"A Száhel, vagy ahogyan az 1980-as éveben hívták, az az éhségövezet országai, Szenegál, Burkina Faso, Etiópia, Mali, Mali, Szudán és Csád. "
2024. febr. 16. 19:27
1/18 anonim válasza:
Mondjuk ha ide születik a lelkek krémje, akkor elég alacsonyan van a léc.
3/18 anonim válasza:
Nem, egyszerűen azt a kihívást választották a leszületés előtt.
4/18 A kérdező kommentje:
Miért választana bárki ilyet is?
Hiszen tudja, hogy esélyes, hogy a kamaszkort sem éli meg.
2024. febr. 16. 20:56
5/18 anonim válasza:
Miért akar valaki a fogával elhúzni egy kamiont? Hiszen tudja, hogy el is vesztheti a fogsorát, agyvérzést is kaphat stb.
6/18 anonim válasza:
Megint ez a marhaság? Minden alkalommal kiderül, hogy borzasztóan felszínesen látsz egy helyzetet, és arra próbálsz egy még abszurdabb narratívát ráhúzni.
7/18 anonim válasza:
#3 Te is ezt a mostani tudatállapotodból mondod, amik befolyásolva vannak minde által. Innen nézve ezt nem fogod megérteni. VAlamiért abból az élethelyzetből kell energiát nyernie, és abból a kihívások megoldásából kell fejlődnie. Ha játszol egy játékkal, gondolom nem végig az 1-es nehézségi szinten akarsz maradni.
8/18 anonim válasza:
#7-es vagyok. 7-es válaszomban a 4-esnek címeztem, nem a 3-asnak. #3 is én vagyok.
9/18 anonim válasza:
Nem ezoterikus nézőpontból én ezt azért tartom veszélyes elképzelésnek, mert ebből az következik, hogy hagyjuk őket szenvedni.
10/18 anonim válasza:
Amúgy igen. Még az is lehet, hogy segítséget kérni kell megtanulnia. Tehát az előző életében csak nagyon zárkózott volt. Ezoterikus szempontból is sok oka lehet, hogy oda szülessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!