Hogyan lehetne megszabadulni a kínzó bűntudattól?
Fejlődésemben egyik akadály az, hogy még mindig bűntudatot érzek a tavalyi események miatt. Volt egy barátnőm, aki szakított velem. Már túllépett rajtam, és jelenleg nem is áll velem szóba, más kapcsolata is van.
Az a problémám, hogy ez az egész engem eléggé szíven ütött. Érthető, hogy szakított velem. Érthető, hogy mással van. Bár ezek is kellemetlen dolgok. A fő problémák az, hogy úgy érzem, cserben hagyott, és nem áll velem szóba.
Újra és újra lepörgetem magamban a jeleneteket, hogy felteszem a kérdést, hogy tényleg olyan rossz ember vagyok, aki megérdemli azt, hogy kizárja valaki az életéből?
Ilyenkor az önértékelésem csökken, nem azt csinálom amit kellene, rossz a kedvem stb.
Már azt hittem egyébként, hogy túl vagyok ezen az egészen, de lehet a bezártságtól jött elő megint. Jelenleg ugyanis törött lábbal vagyok itthon.
Már mást szeret, verd ki .. a fejedből.
Ha majd már felépültél, lehet olyat keresni, aki valóban téged szeret és te is tudod szeretni őt. Minden más nem párkapcsra való.
Fél évig.
Amint a kérdésben leírtan, nem az a problémám, hogy mást szeret.
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor ki sem írtam volna a kérdést.
Nem hiába írtam ide, inkább spirituális magyarázatot várnék, mint racionálist.
#5 A szeretet hiányánál mi kell spirituálisabb. Pszichológus karjaiban szeretnél sírdogálni az eseted e-miatt?
A nő az ilyen. Méregeti a faszikat, főleg amíg fiatal. Hagyni kell őket loholni az álmaik után, aztán meg jót röhögni rajtuk, amikor később meg rosszul választottak és kiül a kudarcuk az arcukra.
Igazából mit tettél? Mert csak ezt nem írtad le. Ezért tűnik úgy, hogy csak szívfájdalmad van.
Amúgy tanulni tudsz ebből. Ez minden magyarázat. Meg kellett történnie, hogy a következő kapcsolatod már egészségesebb lehessen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!