Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek latnak minket a...

Szerintetek latnak minket a halottak?

Figyelt kérdés
anyukam nemreg halt meg s annyira szeretnem tudni,hogy mi tortent vele....tudom,hulyen hangzik,mert nem tudhatom...de nagyon szeretenem...hogy jol van mar?hogy lat bennunket?hol van most?volt valamilyen elmenyetek meghalt hozzatartozoitokkal kapcsolatban?
2010. okt. 27. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Részvétem. Anyukád biztos nagyon jó helyre került, hiszen ennél az életnél sokkal jobb a halál utáni élet. Ezért van az, hogy sokan mikor meghalnak, maradnának odaát, mert annyival jobb, hiába vannak itt a Földön olyan emberek akiket nagyon szeretnek. De azt tudnod kell, hogy aki meghal az már nem a te rokonod. Ahogy a Földön testileg, úgy a halál után lélekben lesztek kapcsolatban, de ott már nincs anya és apa viszont fel fogod ismerni azt aki neked fontos volt, mert ugyanúgy megmarad a szeretet.
2010. okt. 29. 21:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Én a reinkarnációban hiszek :)

Persze nem abban, hogy valaki meghal, és a következő pillanatban már meg is született, valószínűleg a kettő között eltelik némi idő, amikor még láthatnak minket, de kétlem, hogy a 40 éve meghalt valakim még mindig figyelne.

Igenis úgy vélem, hogy azóta már talán megszületett valahol.

2010. okt. 30. 11:26
 23/26 anonim válasza:

Ezek nem szellek vagy halottak hanem angyalok és démonok, a halottak a a jól megérdemelt helyeken vannak vagy a mennyben vagy a pokolban.

Akik körül vesznek minket azok

jó vagy rossz lények. úgy mond csatlósok más néven végrahajtók.

2010. okt. 30. 13:34
 24/26 anonim válasza:
100%

Érdekes témát vetettél fel, és sok hozzászólás megérintett. Én egy racionálisan gondolkodó, két lábon a földön álló embertípus vagyok. Ilyen a munkám is, számok, képletek, amiből megállapítható a valós végeredmény. Tehát csak megfogható, értelmezhető dolgokat követek.

És mégis! Mikor elveszítettem pár éve fiatalon a szüleimet nem tudtam az érzékeimmel elfogadni, hogy "megszűntek" kész, vége pont. Belemenekültem abba a hitbe, hogy ők máshol, szenvedés mentes, szebb, jobb környezetben vannak, csak nem tudjuk egymást látogatni. Ez könnyítette a gyászomat is. Nem tudjuk bebizonyítani a másvilág létezését, semmi konkrét dolgok nem támasztják alá, hogy van, vagy nincs. De nem is akarom keresni az igazat, ez így jó nekem. Senkivel nem szállok egészséges vitába, ha ilyen kérdés merül fel, tiszteletben tartom az ő felfogását, cserébe az én hitemért. Nem jártam médiumoknál /talán félek?/, de a kíváncsiság lehet, hogy egyszer legyőz. Két dolog, amit kerülök ha lehet. A vallás és a politika. Mindenkinek magánügye, hogy miben milyen Istenben hisz, melyik párttal szimpatizál, vagy ateista, vagy liberális, avagy konzervatív. Egy hit nélküli ember csak "vegetálhat" a világban.

Azért elgondolkodtató azokban a leírásokban, dokumentumokban megírt élmények, tapasztalatok olyan emberektől, akik megélték a klinikai halál állapotát!

A 10.27. 15:56-os válaszolótól kérdezem. Milyen hatással volt rád utána a hallottak? Hogy hatott rád, pozitív vagy negatív élményként élted meg a történteket?

"Álmok nélkül élni lehet, de nem érdemes!"

2010. okt. 30. 15:30
 25/26 anonim válasza:
Én (néha már) alig várom hogy kiléphessek a ebbol a fos világból.
2016. jan. 13. 21:03
 26/26 anonim válasza:

A szellem világ az létezik

nem mese!

2018. márc. 5. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!