Szerintetek latnak minket a halottak?
Én a reinkarnációban hiszek :)
Persze nem abban, hogy valaki meghal, és a következő pillanatban már meg is született, valószínűleg a kettő között eltelik némi idő, amikor még láthatnak minket, de kétlem, hogy a 40 éve meghalt valakim még mindig figyelne.
Igenis úgy vélem, hogy azóta már talán megszületett valahol.
Ezek nem szellek vagy halottak hanem angyalok és démonok, a halottak a a jól megérdemelt helyeken vannak vagy a mennyben vagy a pokolban.
Akik körül vesznek minket azok
jó vagy rossz lények. úgy mond csatlósok más néven végrahajtók.
Érdekes témát vetettél fel, és sok hozzászólás megérintett. Én egy racionálisan gondolkodó, két lábon a földön álló embertípus vagyok. Ilyen a munkám is, számok, képletek, amiből megállapítható a valós végeredmény. Tehát csak megfogható, értelmezhető dolgokat követek.
És mégis! Mikor elveszítettem pár éve fiatalon a szüleimet nem tudtam az érzékeimmel elfogadni, hogy "megszűntek" kész, vége pont. Belemenekültem abba a hitbe, hogy ők máshol, szenvedés mentes, szebb, jobb környezetben vannak, csak nem tudjuk egymást látogatni. Ez könnyítette a gyászomat is. Nem tudjuk bebizonyítani a másvilág létezését, semmi konkrét dolgok nem támasztják alá, hogy van, vagy nincs. De nem is akarom keresni az igazat, ez így jó nekem. Senkivel nem szállok egészséges vitába, ha ilyen kérdés merül fel, tiszteletben tartom az ő felfogását, cserébe az én hitemért. Nem jártam médiumoknál /talán félek?/, de a kíváncsiság lehet, hogy egyszer legyőz. Két dolog, amit kerülök ha lehet. A vallás és a politika. Mindenkinek magánügye, hogy miben milyen Istenben hisz, melyik párttal szimpatizál, vagy ateista, vagy liberális, avagy konzervatív. Egy hit nélküli ember csak "vegetálhat" a világban.
Azért elgondolkodtató azokban a leírásokban, dokumentumokban megírt élmények, tapasztalatok olyan emberektől, akik megélték a klinikai halál állapotát!
A 10.27. 15:56-os válaszolótól kérdezem. Milyen hatással volt rád utána a hallottak? Hogy hatott rád, pozitív vagy negatív élményként élted meg a történteket?
"Álmok nélkül élni lehet, de nem érdemes!"
A szellem világ az létezik
nem mese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!