Magányban lehet karmát oldani?
A fideszt azért nem emelném a karma szintjére
Ha elfogadjuk hogy létezik akkor azt is el kell fogadni hogy semmi másnak nincs akkora ereje mint ennek
Eleve azért születtél oda ahova
Na azon viszont ha megszakadsz sem lehet változtatni
És azon sem ha a karma miatt beteg vagy.
Ha 10-en körbeállnak és péppé vernek az utcán, gondolkozhatsz rajta, hogy vannak e rád hatással, de garantálom hogy lesznek!
22-es.
Az, hogy megvéded magad támadókkal szemben, az még nem karma.
A karma attól az, hogy ez határozza meg az életedet.
Ha te legyintesz rá, semmit sem ér számodra ez az egész.
23
nem arra válaszoltál amit írtam
de mindegy is
már meg fogadtam, hogy nem megyek bele olyanba, hogy ki mit mondott!
Számomra tévedsz, Grimfox ... én nem könyvekből szerzem a tudásomat. ... Akik a könyveket írják, rengetegen tévednek, sok mindenben.
Én magamból építkezek.
Természetesen, nagyon eltérő a gondolkodásunk sok mindenben.
Én sem teszek másképp, folyton gondolkodok a dolgokról, s tapasztalatok, s próbálom megérteni, mi miért úgy van, ahogyan. Múlt,jelen,jövő - s ezek hatásai egymásra.
Ahogyan újabb szintekre lépek, egyre inkább érzem azt, hogy amilyen gondolatokat kapok, s azokra újabb gondolatok JÖNNEK ... felerősítik egymás hatásait az eszméim.
Mindannyian más utakon evezünk, s a végcél sem lehet ugyanaz mindenkinek ... de ennek ellenére az eredmény ugyanolyan elégedettséget teremthet az emberben, mint a másikéban. Lehetetlen, hogy mindannyian ugyanazon az úton induljunk el, ha más spirituális küldetésünk van e világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!