Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan extrém túlsúlyos hölgy,a...

Olyan extrém túlsúlyos hölgy,aki magányos vagy társas magányban él a testalkata miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnék ilyen nővel beszélgetni,levelezni kötetlenül.Privátban is írhatsz nyugodtan.

2023. nov. 27. 17:30
 1/10 anonim válasza:

Szokásos megnyilvánulás, de igaz: NE DUGÓPAJTIT(!) keress egy nőben! Rendkívül lealacsonyító!!!

Hányszor lesznek még kiírva ilyen kérdések??? (Hány éves vagy egyáltalán?)

Szerintem a saját életminőségeden javíts elsősorban. (Légy szíves ne sértődj meg a kemény hangnemért. Nőtársaim érdekében vagyok ilyen.)

Nem, mi nem vagyunk játékszerek! Érző lények vagyunk!

2023. nov. 28. 03:13
 2/10 anonim válasza:

#1 A nők pont ugyanannyira kívánják a szexet, mint a férfiak, ha nem jobban.

Én az egyenes beszéd híve vagyok, amit akarok azt kimondom.

2023. nov. 28. 07:32
 3/10 anonim válasza:

Nem, nem mindenki egyforma! Tévedés!

Akkor is helytálló a nézetem, hogy nem vagyunk játékszerek! Érző lények vagyunk! Gyermekvállalásra van berendezve a szervezetünk. Ennyi.

Vannak, azért még APÁCÁK(!) is szerencsére.

A magad nevében beszélhetsz 2-es válaszoló - de nem lehet mindenkire mindenféle nézetet ráerőlteni akkor sem.

2023. nov. 28. 07:50
 4/10 anonim válasza:
A jóisten mentsen meg tőled hármas! XD
2023. nov. 28. 07:55
 5/10 anonim válasza:

Kedves 1, 3, feltetelezem egyazon személy. Ekkora butaságot. "Gyermekvállalásra van berendezve a szervezetünk. Ennyi."

A szex két tényezős. Az egyik, a gyermekvállalás. A másik az élvezet. És nagyjából 99-1% az arány. Remélem sikerül párosítani, melyik melyik. Ha te csak gyerekvallalasert szexelsz, akkor mentális betegséged is van, fordulj szakemberhez. Bocsánat kérdező, hogy nem a kérdésre valaszoltam.

2023. nov. 28. 10:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem bélyegezném meg a 3. válaszolót,de én sem értek vele egyet.

Ha szexpartnert keresnék,akkor a szexualitás rovatba írtam volna a kérdésemet.Az tény,hogy kedvelem az extrém nagy nőket,s ezért minden érdekel,ami velük kapcsolatos.Ezért beszélgetnék ilyen nővel.Nyilván kölcsönös szimpátia esetén nem zárkóznék el az ismerkedéstől.

2023. nov. 28. 11:49
 7/10 anonim válasza:

Én most nem értem kinek jár a szex a fejében, aki feltett egy nem szexxel kapcsolatos kérdést, vagy aki egyből félreérti, és rágalmaz. Kedves #1/#3 ne feltételezd azt, hogy csak megfektetni akar egy férfi egy nőt egy szia/felkeresés után.

Meg mi ez a javíts az életminőségeden?? Az előítéletek ugye...

2023. nov. 30. 17:57
 8/10 anonim válasza:
nekem is bejönnek az ilyen nők de én már semmilyen nőnél nem próbálkozom valahogy úgy érzem fölösleges energia pazarlás, dugni akarok el megyek egy prostihoz rossz esetben 1 órát várok és már mehet is jah és bármilyen nőt választhatok van telt is bővel és formás is,magas,alacsony tényleg minden elérhető. Ezerszer inkább mint hajbókoljak egy nőnek legyen az bármilyen.
2023. dec. 2. 14:47
 9/10 anonim válasza:

Nem halljuk/érzékeljük a Kérdező további megnyilvánulását, akkora a zűrzavar...

Szóval: mi van az extrém túlsúlyos hölgyekkel? Írt már valaki neked közülük? Szerintem kicsi a valószínűsége.

2023. dec. 2. 14:51
 10/10 anonim válasza:

Én is ilyen nőt keresek.

26F

2023. dec. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!