Olyan extrém túlsúlyos hölgy,aki magányos vagy társas magányban él a testalkata miatt?
Szokásos megnyilvánulás, de igaz: NE DUGÓPAJTIT(!) keress egy nőben! Rendkívül lealacsonyító!!!
Hányszor lesznek még kiírva ilyen kérdések??? (Hány éves vagy egyáltalán?)
Szerintem a saját életminőségeden javíts elsősorban. (Légy szíves ne sértődj meg a kemény hangnemért. Nőtársaim érdekében vagyok ilyen.)
Nem, mi nem vagyunk játékszerek! Érző lények vagyunk!
#1 A nők pont ugyanannyira kívánják a szexet, mint a férfiak, ha nem jobban.
Én az egyenes beszéd híve vagyok, amit akarok azt kimondom.
Nem, nem mindenki egyforma! Tévedés!
Akkor is helytálló a nézetem, hogy nem vagyunk játékszerek! Érző lények vagyunk! Gyermekvállalásra van berendezve a szervezetünk. Ennyi.
Vannak, azért még APÁCÁK(!) is szerencsére.
A magad nevében beszélhetsz 2-es válaszoló - de nem lehet mindenkire mindenféle nézetet ráerőlteni akkor sem.
Kedves 1, 3, feltetelezem egyazon személy. Ekkora butaságot. "Gyermekvállalásra van berendezve a szervezetünk. Ennyi."
A szex két tényezős. Az egyik, a gyermekvállalás. A másik az élvezet. És nagyjából 99-1% az arány. Remélem sikerül párosítani, melyik melyik. Ha te csak gyerekvallalasert szexelsz, akkor mentális betegséged is van, fordulj szakemberhez. Bocsánat kérdező, hogy nem a kérdésre valaszoltam.
Nem bélyegezném meg a 3. válaszolót,de én sem értek vele egyet.
Ha szexpartnert keresnék,akkor a szexualitás rovatba írtam volna a kérdésemet.Az tény,hogy kedvelem az extrém nagy nőket,s ezért minden érdekel,ami velük kapcsolatos.Ezért beszélgetnék ilyen nővel.Nyilván kölcsönös szimpátia esetén nem zárkóznék el az ismerkedéstől.
Én most nem értem kinek jár a szex a fejében, aki feltett egy nem szexxel kapcsolatos kérdést, vagy aki egyből félreérti, és rágalmaz. Kedves #1/#3 ne feltételezd azt, hogy csak megfektetni akar egy férfi egy nőt egy szia/felkeresés után.
Meg mi ez a javíts az életminőségeden?? Az előítéletek ugye...
Nem halljuk/érzékeljük a Kérdező további megnyilvánulását, akkora a zűrzavar...
Szóval: mi van az extrém túlsúlyos hölgyekkel? Írt már valaki neked közülük? Szerintem kicsi a valószínűsége.
Én is ilyen nőt keresek.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!