Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magányban lehet karmát oldani?

Magányban lehet karmát oldani?

Figyelt kérdés
Pl. a remeték fel tudják oldani a karmájukat? Elvileg azért vonulnak el a világ zajától, hogy közvetlenebb kapcsolatba léphessenek az Istennel, viszont a szembesülés lehetőségétől megfosztják magukat, hiszen nem találkoznak más emberekkel és a hétköznapi élet problémáival, amik által önismeretre tehetnének szert.

2024. ápr. 9. 11:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#10 Nem biztos hogy tud segíteni az orvos. Lehet hogy egyeseken igen, de másokon nem véleményem szerint.
2024. ápr. 9. 18:57
 12/30 anonim ***** válasza:

Nem csak nem akarok, nem is tudok mert annyira gyenge vagyok testileg lelkileg, illetve olyan mintha ólomból lenne a testem és a fejem.

De nem akarom szétspammelni a kérdést ezzel

Ha már a spirituális szektorban vagyunk, akkor nem is lehet ez ellen tenni hiszen nekem ezt kellett megtapasztalnom. Az egész családom ilyen életképtelen típus, nem véletlenül születtem ide ezekhez. Reinkarnációban hiszek.

11 persze hogy nem tud segíteni az orvos. Főleg azon nem aki nem kis apátiában szenved, hanem halmozottan sérült, traumatizált és olyan depresszív rohamai voltak hogy csoda hogy még a szivem nem állt le.

2024. ápr. 9. 19:16
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én Borderline, szociopátiás személyiségjegyekkel rendelkezek ... én is remeteként élek, de én egyáltalán nem szenvedek tőle. ... De csak azóta, mióta belekezdtem előző év közepe után az Ayahuasca rejtelmeibe, s később belekezdtem ennek hatására az okkultizmusba. ( Már gyerekkorom óta belekezdtem volna, csak akkor még nem tudtam, hogy milyen eredményeket lehet elérni, ha valaki keményen szeretne foglalkozni vele.)

Kezdetben én is szenvedtem, de én nem azért mert remeteként éltem, hanem azért, ami miatt oda jutottam, hogy remeteként élhessek, s már egyáltalán nem zavar, s akár készen is állnék meghalni, ha úgy alakulna. Én nem félek a haláltól, mert nincs semmi, ami miatt önzőbb ember lennék, mint mások. Más vagyok, ez igaz, de mindenki más, mindannyian.

2024. ápr. 9. 19:56
 14/30 Grimfox ***** válasza:
11., ez nem jelenti, hogy fel kell adni a próbálkozást. Veszíteni nem veszítesz semmit. Viszont ha nyersz, élhetőbb lesz az életed.
2024. ápr. 9. 21:54
 15/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal nehezebb mivel nem érnek el azok a hatások amik előhozzák a feloldandót.

Más a helyzet akkor ha van egy megvilágosodott mestered aki brutál energiáival előhozza és oldja neked azt amit kell.

2024. ápr. 10. 13:16
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha eleve nagyon rossz a karmád, akkor jobb a magány mégha bele is őrülsz, mert így már nem fog több bántalmazás érni

Akinek rossz a karmája azt annyi szar éri bárhova megy hogy csak egyre mélyebbre süllyed, lásd engem amíg eljutottam idáig hogy már a ház elé sem merek akarok lemenni mert most már tudom hogy én kiválasztott vagyok. Persze negatív szempontból

Szóval jobb a magány rossz karmát illetően

2024. ápr. 10. 15:11
 17/30 anonim ***** válasza:
16-os, le kell mondj arról, hogy a karmának hatalma van az életed felett ... s ezzel megszűnik a karma.
2024. ápr. 10. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne hatalma

Eleve az határozza meg hova szuletsz

Aztán valakinek horrorfilmszerű életet tud adni.

Mindent ez irányít

Tudnék mesélni

2024. ápr. 10. 18:32
 19/30 anonim ***** válasza:

A karmát pont úgy lehet ledolgozni ha nem menekülsz el előle

Másrészt maga elől senki sem menekülhet el, mivel a karmád belőled van!

2024. ápr. 10. 19:33
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

18-as, tévedsz. Csak annak van hatalma feletted, aki befolyással van rád. S az csak rajtad múlik, hogy engeded-e, hogy hasson-e rád, ez a te döntésed.

Például ha ideges vagy a FIDESZ miatt, akkor a FIDESZ-nek is hatalma van feletted. Nagyon egyszerű a képlet.

2024. ápr. 11. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!