Magányban lehet karmát oldani?
Nem csak nem akarok, nem is tudok mert annyira gyenge vagyok testileg lelkileg, illetve olyan mintha ólomból lenne a testem és a fejem.
De nem akarom szétspammelni a kérdést ezzel
Ha már a spirituális szektorban vagyunk, akkor nem is lehet ez ellen tenni hiszen nekem ezt kellett megtapasztalnom. Az egész családom ilyen életképtelen típus, nem véletlenül születtem ide ezekhez. Reinkarnációban hiszek.
11 persze hogy nem tud segíteni az orvos. Főleg azon nem aki nem kis apátiában szenved, hanem halmozottan sérült, traumatizált és olyan depresszív rohamai voltak hogy csoda hogy még a szivem nem állt le.
Én Borderline, szociopátiás személyiségjegyekkel rendelkezek ... én is remeteként élek, de én egyáltalán nem szenvedek tőle. ... De csak azóta, mióta belekezdtem előző év közepe után az Ayahuasca rejtelmeibe, s később belekezdtem ennek hatására az okkultizmusba. ( Már gyerekkorom óta belekezdtem volna, csak akkor még nem tudtam, hogy milyen eredményeket lehet elérni, ha valaki keményen szeretne foglalkozni vele.)
Kezdetben én is szenvedtem, de én nem azért mert remeteként éltem, hanem azért, ami miatt oda jutottam, hogy remeteként élhessek, s már egyáltalán nem zavar, s akár készen is állnék meghalni, ha úgy alakulna. Én nem félek a haláltól, mert nincs semmi, ami miatt önzőbb ember lennék, mint mások. Más vagyok, ez igaz, de mindenki más, mindannyian.
Szerintem sokkal nehezebb mivel nem érnek el azok a hatások amik előhozzák a feloldandót.
Más a helyzet akkor ha van egy megvilágosodott mestered aki brutál energiáival előhozza és oldja neked azt amit kell.
Ha eleve nagyon rossz a karmád, akkor jobb a magány mégha bele is őrülsz, mert így már nem fog több bántalmazás érni
Akinek rossz a karmája azt annyi szar éri bárhova megy hogy csak egyre mélyebbre süllyed, lásd engem amíg eljutottam idáig hogy már a ház elé sem merek akarok lemenni mert most már tudom hogy én kiválasztott vagyok. Persze negatív szempontból
Szóval jobb a magány rossz karmát illetően
Hogyne lenne hatalma
Eleve az határozza meg hova szuletsz
Aztán valakinek horrorfilmszerű életet tud adni.
Mindent ez irányít
Tudnék mesélni
A karmát pont úgy lehet ledolgozni ha nem menekülsz el előle
Másrészt maga elől senki sem menekülhet el, mivel a karmád belőled van!
18-as, tévedsz. Csak annak van hatalma feletted, aki befolyással van rád. S az csak rajtad múlik, hogy engeded-e, hogy hasson-e rád, ez a te döntésed.
Például ha ideges vagy a FIDESZ miatt, akkor a FIDESZ-nek is hatalma van feletted. Nagyon egyszerű a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!