A Föld valójában a pokol lehet?
Villás Bélának van egy ilyen tanítása miszerint "tapasztalatból mondom, ez a legrosszabb hely a világon". "Ez a pokol. Ennél rosszabb hely nincsen"
A tudomány szerint egy random anyaghalmazok vagyunk, tehát nem egy kitüntetett hely a miénk ergo mindenhol ilyen szar az élet elvileg. Ráadásul az ember a tökbuta majomból lett. Szóval minden retkes idejáró UFO, akik akár a bogárból akár a hüllőből jöttek létre értelmes humanoidszerű fajjá, mind sokkal értelmesebb, mert kb a majom a leghülyébb az állatok közül
Villás Béla még azt is mondja, hogy "ez a pokolbeli lények, démonok otthona. Mi emberek magunktól jöttünk ide." Ezeket nem tudom mire alapozza, csak gondoltam leírom. Hozzá mehetsz, szokott válaszolni az előadásán a kérdésekre. Talán néla erről többet megtudhatsz
tehetetlen babkent nem tudsz mit csinalni
nem teremtmenynek hanem teremtonek kell szuletni es akkor te uralod a poklot vagy amit akarsz
Idézet:
------------------
Villás Béla - Szellemi Vezető
Villás Béla vagyok az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának megálmodója, megteremtője, működtetője és szellemi vezetője. Egy kozmikus utazó vagyok, mint ahogyan te is. Hosszú életek megértésének, megtapasztalásainak, élményeinek, melyeket tudatosan éltem meg, ajándéka ez utolsó földi életem mely nem könnyű, nem nehéz, de csodálatos. Tudom és hiszem, hogy van egy egységes küldetésünk nekünk embereknek melyre tudatos vagyok a létezés kegyelméből tanítványaimmal együtt.
Szellemi vak vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!