Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg eladhatod a lelked az...

Tényleg eladhatod a lelked az ördögnek?

Figyelt kérdés

Ezt előre leszögezem hogy én nem akarom!!

Xxxtentacion gondolom pár ember ismeri ha jól tudom itt Budapesten is volt egy megemlékezés róla, ha jól tudom ő eladta a lelkét az ördögnek ez lehetséges? Egy zene is készült róla pár évvel ezelőtt amiben megbánja és reméli hogy nem fog meghalni mert állítólag az volt a csere hogy fiatalon elveszi az életet. Azert gondolom hogy ezt meglehet csinálni mert azt mondta az alku úgy szólt, "Gazdag lesz,de fiatalon meghal" és ebbe az az ijesztő hogy tenyleg nagyon gazdag volt, és nagyon fiatalon halt meg. Szóval akkor tényleg meglehet csinálni?

2024. márc. 8. 02:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8: Természetesen nem:) de ha azt mondaná ufó vagyok, és elfognak vinni magukkal. Aztán pár évre rá eltünne, na akkor elhinném és te is:)
2024. márc. 8. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Rég eladtam, megbeszéltük, hogy nem avatkozik bele az egészségembe, kivárja azt a 80 évet, amig megdöglök.
2024. márc. 9. 04:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Én hallottam erről már pár beszélgetést. Van aki szerint igen, van aki szerint nem tudod mert nem ő az élet teremtője, ezért nem is tudnád eladni. Ettől függetlenül van szabad akaratod amivel beinvitálhatod a rosszat akarva-akaratlanul.
2024. márc. 10. 06:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel, lehet hogy nem te adod el, hanem más. Mint a rabszolga-kereskedés. Ott se a rabszolga árusítja magát.
2024. márc. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!