A föld miért nem lehet lapos? És ki azok a laposföldesek?
"Akkor hogy is van ez? Améziásak tetszünk lenni?"
. Ez úgy van, hogy tudod, hogy kell a szavakat leírni, csak nem érted, mit jelentenek.
Ennyi...
Ja, a paranoidok szerint hamis képek.
A űrhajósok pedig agymosottak és titoktartási szerződésük van. Látták a lapos valóságot, csak nem mondhatják meg.
Az első és a négyes válaszokra kell odafigyelni. Röviden, tömören le van írva.
De tényleg... Ha a föld lapos, miért nem láttunk már fotót a föld széléről??????????
Azért mert nem lapos!!!!! Kezdtek már felcseszni az ilyen lapos föld elmélettel, spekulációval, vagy minek is nevezzem...
Nem. Nekem ezt már elmagyarázták az okosok.
Én például azért vergődöm itt az Ezotéria szekcióban, mert lelki nyomorult komplexusos kétkedő vagyok, aki nem bízik már önmagában, a fizikai tudásában, ezért egyre csak megerősítést, önigazolást keresek. Tőlem okosabb fantazmagóriás hívőktől remélem a segítséget, akiknek köztudottan szélesebb a látókörük, mint a földhözragadt egyszerű tudósoknak, kutatóknak, mert ők a "szellemi világban" is járatosak (jelentsen ez bármi marhaságot).
Tehát ez egyáltalán nem arról szól, hogy meglátok egy ezotériás kérdést és néha nem hiszek a szememnek, hogy a mai világban ilyenek vannak (már amelyik nem direkt hülyül, hanem láthatóan komolyan elhiszi).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!