Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mekkora arrogancia kell az...

Mekkora arrogancia kell az idegen intelligens életformák eltitkolásához, az embert annyira nyomoréknak beállításhoz, aki nem tudná úgysem a helyén kezelni az idegenek létezését?

Figyelt kérdés

[link]

Itt röpködnek közöttünk már mióta de azok akik tudnak róla egyszerűen annyira arrogáns-nárcisztikus-pszichopaták, amnyira izgulnak arra, hogy titkos információjuk van, hogy megtagadják a jogost tudást a többi embertől?

Kinek képzelik magukat?

febr. 28. 16:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Na most mar ideje volna eldöntened, hogy az idegenek "simán tudhatják azonosítani azokat a személyeket akik jóindulatúak és nyitottak egy ilyen találkozásra", avagy "arrogáns-nárcisztikus-pszichopaták", akiket felkeresnek ezek az ufókok!?
febr. 29. 12:47
 12/20 A kérdező kommentje:

11

Hiába veszekszel. Az utóbbiakat nem keresik fel (vagy legalábbis nem biztos), ennek ellenére tudhatnak létezésükről annálfogva, hogy a Földet ők vezetik és mindenről tudnak amiről esetleg te meg én nem.

Az előbbieket meg jó eséllyel szándékosan keresik fel. Ha felkeresik. Mert az ufó találkozásos beszámolós történeteket (annak ellenére, hogy százezrével vannak) nem tudjuk igazolni.

febr. 29. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Érezd jól magadat.
febr. 29. 13:08
 14/20 A kérdező kommentje:

13

Mármint amiért kifogytál az érvekből és sikerült átpakoltatnod a kérdést? :D

Amellett, hogy gyerekes igazából a vereséged fémjele.

febr. 29. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba vagy, és hazug.
febr. 29. 13:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Brutál mennyire elfogytak az érveid hisztis kisgyerek. Tessék átrakni a kérdést nyeee nyeee
febr. 29. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Így már értem, hogyan kerültem ebbe a kategóriába.

Nem baj, a te dolgod, miben hiszel, mindaddig, amíg itt maradsz vele a homokozóban.

Látod, voltak érveim, szerinted elfogytak.

Tőled még egyet sem láttam.

A kérdéseimre nem válaszoltál.

Befejeztem, reménytelen vagy.

febr. 29. 13:53
 18/20 A kérdező kommentje:

17

A tudományőrültekkel nem lehet érdemben vitát folytatni mert mindig előjön a pökhendi egójuk és végül megtorpedózzák a kérdést.

Emberileg a legaljább fajták.

febr. 29. 14:05
 19/20 anonim ***** válasza:

A kilences hozzászóló vagyok. Nagyon jó ez a kérdés, és ez egy nagyon kiterjedt téma. Szerintem megosztott az emberiség abból a szempontból, hogy hogyan kezelné ha elmondaná a hatalmi elit az igazságot. Lehet, hogy arrogánsak is, ezt nem tudom hogy lehet-e általánosítani velük kapcsolatban.

Talán ott kell keresni szerintem az igazságot, hogy a hatalmi elit egyes velünk nem barátságos fajokkal a mai napig kapcsolatban áll, és együttműködnek velük sok dologban. A hatalmi elit talán megszerzett tőlük fejlett technikákat is, amelyeknek a titokban tartása elemi érdekük a hatalmuk megtartása érdekében, másrészt pedig a fosszilis energiahordozókból élő hatalmas vállalatoknak sem lenne érdekük az igazság kiderülése. De sok más dolog is felborulna, gyakorlatilag mindent újra kellene értelmezni, tudományokat, vallást, történelmet, mindent. Mindemellett pedig ahogy említettem más dolgokat is művelnek az idegenekkel szerzett technikákkal, emberekkel meg állatokkal kísérleteznek például titkos bázisokon. Tehát belekeveredtek egy szinte kimondhatatlanul hatalmas hazugságörvénybe, és mindent bevallani számukra hatalmas bukást jelentene, sőt valószínűleg minden borulna a Földön, ahogyan fentebb más szavakkal már utaltam rá.

Ezeknek a dolgoknak egy része kiszivárgott, nyilván a mai modern világban szinte semmi nem maradhat sokáig teljes titokban.

febr. 29. 18:21
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Köszi. Mindig bebizonyosodik, hogy nem a 77 diplomás emberek a legnyitottabb gondolkodásúak és legkevésbe vaskalaposak.

márc. 1. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!