Valós lehetett, vagy csak az elmém játszadozott velem?
11 éves koromban biciklivel fejre estem. Agyrázkódásom lett, az eszméletemet is elvesztettem, pár napra kórházba is kerültem. Amire emlékszem belőle, hogy nagy fény volt, láttam magamat, ahogy az úton fekszem. Repültem magam felett pár méterrel, és mintha 2 angyal fogott volna közre.
Ezután sokáig láttam az emberek auráját (néha látom ma is, 31 éves vagyok).
Volt olyan, kb 18 éves koromban, hogy külföldi turnén kb. 12-en voltunk egy szobában, és az éjszaka közepén felébredtem, és szerbül kezdtem el beszélni a többiek elmondása alapján, holott nem tudok szerbül.
Álmomban több dolgot feltaláltam, olyan hangszereken játszottam, amiken nem tudok.
Álmomban többször beszéltem halott nagyszüleimmel, és egyéb ismerősökkel, akik arról biztosítottak, hogy jól vannak.
Léteznie kell további dimenzióknak, vagy "szellemvilágnak"
Mit gondoltok erről?
13 dehogy védem. Én a parasztokat védtem. Amúgy néha tud értelmes dolgokat is írni, csak rohadt fafejű. És néha kiesik a szerepéből, akkor előtör a műbőrfotel alól az izzadságszag.
(Egyébként nem tudtam, hogy róla van szó, de egy baleseten viccelődni vele szemben is övön alluli.)
Nekem nagymamám mesélte, hogy egyszer elment egy jósnőhöz , s kártyából jósolt neki és a halál kártya volt jelen.
Aznap vagy másnap este álmában látta magát kívülről, ott nézte magát és sajnálta, hogy csak úgy ott fekszik. S valamikor visszament a testébe és felkelt.
Szerintem ezek valósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!