Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a Hold üreges?

Lehetséges, hogy a Hold üreges?

Figyelt kérdés
Olvastam erről, és simán lehet végülis. Valami olyasmi, hogy idegenek vájtak bele alagutakat, talán voltak is ott, vagy vannak időközönként, erre már nem emlékszem pontosan.

jan. 29. 22:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Onnan lesnek
jan. 30. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Mekkora uregekrol van szo? Uregek mint barlangok biztosan vannak benne es senki nem vagta bele. Idegenek vagtak e bele valamit? Nem tudjuk. Hogy 100 kmes uregek vannak e benne? Nincsenek.
jan. 31. 06:39
 13/18 A kérdező kommentje:
13: üregek, folyosók, termek, melyek mesterségesen jöttek létre. Természetesen nem üreges az egész, mint egy lufi, annak mi értelme lenne? Semmi.
jan. 31. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Van olyan elmélet, amely szerint bázisok vannak benne a kráterek alatt a sötét oldalán.
jan. 31. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, az elmélet szerint földi és idegen eredetű bázisok egyaránt vannak.
jan. 31. 12:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Bázisok? Na igen! És honnan ered az elmélet? Hogy derült ki, hogy lehetséges? Valahol lehet olvasni erről?
jan. 31. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a téma itt-ott kiszivárgott, rákeresve kulcsszavakra bejön néhány dolog. Egyes országok vezetői, vagy ki tudja, pontosan kik, megszerezték bizonyos földönkívüli technikákat, és az idegenekéhez hasonló járműveket fejlesztettek ki, ezekkel közlekednek a Naprendszerben, ahol bázisokat hoztak létre. De lehet, hogy már eljutottak a Naprendszeren túlra is. Ezt az egészet nyilván hivatalosan összeesküvés-elméletnek tartják. Dióhéjban ennyi a történet. Én ezt elképzelhetőnek tartom egyébként.
jan. 31. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, angolul nyilván sokkal többet lehet erről olvasni, csak én sajnos nem tudok jól angolul.
jan. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!