Lehetséges, hogy a Hold üreges?
1: de nem, hanem folyosók vagy mi nem lyukak ha így világosabb esetleg, amúgy persze hogy nem sima lyuk, kell hogy közlekedni lehessen benne. Ez világos. Plusz ha sajtra hasonlítana akkor kívülről is lyukas lenne nem pedig csak kráterek. Bocsánat de ez így nem logikus amit írsz
2: köszönöm ez értelmesnek hangzik meg logikusnak
3: kicsit viccnek hangzik ez is amit írsz akárcsak az első. De nem lufi mint mondtam hanem folyosók, átjárók. Annak nincs értelme hogy teljesen üreges lenne tekintettel az idegen jelenlétre. Azzal mire mennének? Ha egy lufi
Persze hiszen film is készült róla (Moonfall)
De a 2es válaszra lenne egy kérdésem
Gondolom a mostani Hold az alap aminek változna a tömege, gravitációja ha üreges lenne
De mi van akkor ha alapból azért olyanok a földre tett hatásai mert üreges
52:10-től jön az érdekes rész (de persze érdemes az egészet végignézni):
5: értem, tehát szerinted nem igaz. Az űrhajósat én hallottam, az már nekem az túlzás
6: megkeresem a filmet
8: fejem üreges miért, neked tömör? Az üregben meg benne az agyam.
Egyébként nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni aki szerint hülye vagyok. Inkább ne írjon semmit.
Az hogy most nem értjük nem jelenti hogy nem üreges stb más hihetetlen dolgok
Mondjuk hülye lenne egy idegen egy kis semmitmondó holdon munkálkodni, mikor egy kopesre itt van a föld, nem? :DD
Azért ez már egy fokkal izgalmasabb ha már egy másik intelligens életforma el tudott jutni idáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!