Volt már olyan érzésed amikor meghalt valakid hogy igazából még itt van? Mit tapasztaltál?
Figyelt kérdés
jan. 9. 14:41
1/10 anonim válasza:
Olyan nem. De olyasmi már volt, hogy miközben haldoklott valakim, akkor éreztem, hogy nem vagyok vele egyedül a szobában. Mintha valaki várt már volna rá (az utolsó néhány napban).
2/10 anonim válasza:
A nagyapám hetedikes koromban általánosban. Aztán felnőttem és utána nem volt ilyen.
3/10 anonim válasza:
Kb 47 napig volt itt a halála után ahogy írjak is hogy addig maradhatnak még itt a lelkek, volt hogy éreztem h megsimogatja a kezem, persze más érzés volt, telefonnal belefényképeztem este a sötétbe és 47 napig voltak a fényképeken ezek a fehér gömbök aztán soha többet
4/10 anonim válasza:
A nagymamámnak és a dédszüleimnek egy telken volt a háza (egy-egy ház). A dédszüleimet már nem ismertem, de már gyerekkoromban és később is bementem oda. Nehéz leírni, megfogalmazni, de mindig is úgy éreztem, hogy van ott még valaki, vagy vannak valakik. A nagymamám pár éve elhunyt, sajnos kénytelenek voltunk eladni azt a telket, rajta a két házzal. És volt olyan vevőjelölt, aki megborzongott, majd kiszaladt abból az épületből, mondván, ott lelkek vannak (nem beszéltem neki korábban az én tapasztalataimról).
5/10 anonim válasza:
Nem csak érzésem, médium vagyok, konkrétan "találkoztam" és beszéltem vele. Egy barátom öngyilkos lett, már előtte életében nagyon negatív téves gondolatai voltak valamiről, hiába próbáltam beszélni vele. Elmondta, hogy sok tanácsban nekem lett volna igazam számára és közben neki igaza lesz párjának téves döntéseiről. Nem megyek bele részletesen, de beváltak a szavai a párjáról. Hiába pedzegettem neki, megtörténtek akkor-is. Belesodródott valakivel valamibe és nagyon rosszul sült el. Ez 9 hónapon belül megtörtént. Illetve elmondta, hogy szétszakított kapcsolatom újra rendben lesz. Bár ezért még másfél évig küzdöttem, nem magától állt helyre.
6/10 anonim válasza:
Illetve néha-néha visszajött apróbb üzenetekkel, az öngyilkossága és a párja miatt sokáig kell még várnia új életre, feladatként segítő szellem vált belőle.
7/10 anonim válasza:
6.: Mit jelent az, hogy sokáig kell várnia új életre? Úgy tudom, hogy a lelkek hamar leszületnek. De nála ez mégis mit jelent? Évtizedek, évszázadok, évezredek? És a párjának ehhez az egészhez mi köze van?
8/10 anonim válasza:
Csúnyán lezáratlan életet hagyott itt kisgyerekekkel és problémás volt a párkapcsolat. Nem nagyon akarok pletykálni, mind a ketten hibásak voltak, és az öngyilkos srác nyilván elindult egy mentális lejtőn. Sok vitából már senki nem fogja megtudni, hogy ki volt a valódi hibás. Meg egyebek is kiderültek róla halála után... Tehát semmi sem úgy zajlott, ahogyan annak kellett volna.
Talán dönthetne úgy, hogy addig mégis él valamilyen életet. De lehet, hogy ő nem akar addig. Ezt már passzolom. Nyilván nem az én dolgom a karmáinak listája.
9/10 anonim válasza:
#3 Temetőben sok ilyen "gömböt" tudsz fotózni a sötétben.
10/10 anonim válasza:
#6 Ha komoly karmikus társ és valami miatt megszakította, akkor be kell várnia, mert az ilyen lelkek nagyjából azonos időben születnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!