Utaztatas meditacio formajaban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma ejszaka eldontottem hogy youtuberol egy ilyen meditacios video segitsegevel megprobalok belesni es elozo eletbe. Nos az volt, hogy nagyon zavaros volt minden. A szemem remegett vegig, az elejen furcsa kepek villantak be emberekrol. Fekete gyerekek mosolyogtak ram. Ahogy haladtam, nagyon rovidnek tunt ez az egesz, mintha 5 percig meditaltam volna. Ahogy haladtam az erdoben, le a lepcsokon 10-tol 1-ig egy ko szerkezetu szobaban talaltam magam. A fejemben 1139 volt. Ahogy meglattam a szoba vegen levo, asztalnal ulo embereket, anyukam, es apukam jutott eszembe. Rajuk neztem es tudtam hogy ok azok. Egy kutya is volt a szobaban, egy tacsi. O biztosan a kistesom lehett. (3 testverem van). Kovettem az utasitasokat es egy kis faluban talaltam magam, a falu vegen egy jurta szeru dolog volt az en hazam. Benne a felesegemmel, o a masik testverem lehetett (a legkisebb). Szoke, kek szemu volt. Egy csecsemo is jelen volt, (o biztosan a kozepso testverem volt). A mestersegem komuves volt. Rettento sok irigyseget ereztem magam korul. A video kerte, hogy par ev mulva kepzeljem el magam. A felesegem halott volt. Nyillal vegeztek vele. (itt mar par csepp konny is kifordult a szemembol es nagyon szomoru voltam, gyaszoltam). A csecsemobol egy kislany fejlodott. O is szoke, kek szemu mint az anyukajuk. A nevem Jeff volt, felesegeme Jasmine, a kislanyt Lanettnek hivtak. Ezutan kikapcsoltam a videot, es realizaltam, hogy 40 percig voltam ebben a statuszban. Ez tenyleg valos vagy most nagyon becsapott a kepzeletem? Koszi ha vegig olvastad, bocsanat a helyesirasi hibakert, gondolom van benne egy par. Aki jartas a temaban, annak valaszat tukon ulve varom. Koszonom❤️#elozoelet #pastlife
2023. dec. 28. 03:35
1/6 anonim válasza:
Gratulálok, jól sikerült meditáció volt.
Sok pszichiáter vizsgált már ilyesmit, jegyeztek le hasonló visszaemlékezéseket.
Egy amerikai orvos-kutató, dr Ian Stevenson a virginiai egyetem kutatója több mint 3000 ilyen esetet jegyzett le, vizsgált ki, és sok esetben tudta ellenőrizni is a részleteket.
Arra jutott, hogy sok esetben igazoltan valósak ezek az emlékek, és a léleknek vannak emlékei a korábbi életeiről, amik normál esetben el vannak zárva előle. A halállal nem szűnik meg az "ember" lényege.
Szóval lehet valós, én erre hajlanék, de nem tudni biztosan a konkrét esetet.
3/6 anonim válasza:
Alapvetően ezek nem videók, hanem több évtized tudományos publikáció, kutatási anyagai ~ 500 publikáció.
5/6 A kérdező kommentje:
Amit en hallgattam, az angol nyelven volt. De itt a link: [link]
2023. dec. 28. 19:34
6/6 anonim válasza:
A meditációban nem a múltba vagy jövőbe utazik az ember, hanem a jelenbe. Bármi ilyesmi gondolatok felmerülnek, azokat élből el kell engedni, és visszatérni a jelenbe. Ha viszont nem ez volt a cél (a kérdés alapján) akkor ezt a módszert ne nevezzük meditációnak (semmi köze hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!