Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha elkezdtem nagyon furán...

Ha elkezdtem nagyon furán érezni magam, akkor az biztos hogy valamilyen nagyon rossz negatív változást jelent, tekintve hogy mikor legutóbb így volt akkor jött az amire soha nem gondoltam volna?

Figyelt kérdés

Ebben a pillanatban tört rám a gondolat ezért impulzus kérdés ez

Elkezdtem nagyon furcsán másképp érezni magam és amikor legutóbb ez volt akkor jött is egy olyan dolog amit senki nem tudott volna elképzelni.

Pluszban bejött egy új aggodalmam ma hirtelen ami problémák miatt a jövőben megvalósulhat és az rettenetes lenne

Ez ugyanolyan megérzés mint ami évekkel ezelőtt volt és bejött?(remélem nem) Persze csak utólag jöttem rá

2023. dec. 26. 21:01
1 2
 11/12 anonim válasza:

KÜLÖNBSÉG!

Az, hogy valami fáj valakinek, vagy valami jó érzés valakinek, és az,

.

hogy ezt az érzést MINEK NEVEZI. Jónak, vagy rossznak :)

.

Pld, egy mazochista azért okoz fájdalmat magának, mert örül neki :)

.

Vannak fájdalmak, amik "jónak" nevezhetnénk, Pld, amikor a példában felhozott a nyílt törést ellátja egy orvos :)

Vagy a fogorvos,.... az is fáj, de tudjuk, hogy jó lesz a végeredmény....

És fájhat a leked is, minden fizikai fájdalom nélkül.

..................

De ezekről millió példabeszéd van :)

..................

Nem könnyű csak úgy látni és megélni a dolgokat, hogy azok VANNAK, és ne minősítsük őket...

- Hogy ez rossz....

- Ez meg jó :)

........

Mert minden ami keletketik, az elöbb utóbb, de inkább elöbb ELMÚLIK :)

2023. dec. 27. 17:17
 12/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:

8. "De reménykedtem hogy itt talán többet tudnak a megérzésről érdemben mert én nem tudom eldönteni hogy szorongás vagy megérzés"

Számít valamit, ha hosszabb élettapasztalattal azt mondja neked valaki, hogy ezek csak emberi logikai hibák, belemagyarázások?

Tudod te, az életben hány olyan hülye véletlen áll elő, amire az ember elsőre azt mondaná, hogy ilyen nincs, a lottó ötösre sem lett volna nagyobb esély és mégis...

De ha valaki képes kicsit reálisabban átlátni a valószínűségek számítását, latolgatását, akkor hidd el, belátható szinte matematikailag, hogy az adott esemény abba simán belefér, nem történt semmi misztikus dolog.

Tovább megyek, fiatalabb korban még egy realista ember is nyitottabb lehet a misztikumra, de azután kétfelé válik a dolog.

Akiket például én ismerek és maradtak a misztikus vonalon, azok vagy komoly pszichiátriai problémákkal küzdenek és / vagy alacsony képzettségű nem okos figurák.

Akik a logikai fejlődés útján haladnak (például a munkájának is velejárója az agytorna, fizikai, matematikai összefüggések felismerése), ők kinevetik az életszerűtlen butaságokat.

2023. dec. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!