Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet így is daganatra utaló...

Lehet így is daganatra utaló jel? Elkezdtem vérezni együtt létek után, ez pint egy éve kezdődött, akkor rákszűrésem negatív lett. Hüvelygyűrűt javasolt az orvosom. Alkalmazása mellett megszűnt a panaszom,

Figyelt kérdés
viszont nem bírta a szervezetem. Abba hagytam és később ez a vérzés újra jelentkezett. Most 4 hónapja tabletta formájában szedem a fogamzásgátlót és így sem vérzek. Érdemes másodvéleményt kérnem? Lehet nagyobb baj a háttérben amit az orvosom nem vett észre vagy valami hormonális cucc lehet, ha fogamzásgátló mellett nincs panaszom?
2023. okt. 5. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet valami, bár én nem daganatra gondolnék, hanem valamilyen hormonális problémára.

Egyébként semmi más gyanú nem volt? Endo, mióma, pcos?

A fogamzásgátló elfedi a tüneteket, de így végül is nem derült ki, hogy mitől van a vérzés.

2023. okt. 5. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Az égvilágon semmit nem mondott. Azt mondta hogy rákszűrés negatív és semmit nem lát.
2023. okt. 5. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Méhszájseb. Nyilván azért vérzel, mert a barátod feldörzsöl - hogy nem feltétlen érzed, nem jelenti azt, hogy nem.
2023. okt. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!