Lehet így is daganatra utaló jel? Elkezdtem vérezni együtt létek után, ez pint egy éve kezdődött, akkor rákszűrésem negatív lett. Hüvelygyűrűt javasolt az orvosom. Alkalmazása mellett megszűnt a panaszom,
Figyelt kérdés
viszont nem bírta a szervezetem. Abba hagytam és később ez a vérzés újra jelentkezett. Most 4 hónapja tabletta formájában szedem a fogamzásgátlót és így sem vérzek. Érdemes másodvéleményt kérnem? Lehet nagyobb baj a háttérben amit az orvosom nem vett észre vagy valami hormonális cucc lehet, ha fogamzásgátló mellett nincs panaszom?2023. okt. 5. 14:35
1/3 anonim válasza:
Lehet valami, bár én nem daganatra gondolnék, hanem valamilyen hormonális problémára.
Egyébként semmi más gyanú nem volt? Endo, mióma, pcos?
A fogamzásgátló elfedi a tüneteket, de így végül is nem derült ki, hogy mitől van a vérzés.
2/3 A kérdező kommentje:
Az égvilágon semmit nem mondott. Azt mondta hogy rákszűrés negatív és semmit nem lát.
2023. okt. 5. 14:56
3/3 anonim válasza:
Méhszájseb. Nyilván azért vérzel, mert a barátod feldörzsöl - hogy nem feltétlen érzed, nem jelenti azt, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!