Szóval szerintetek csak az létezik, amiről ti tudtok. Érdekes társaság. Elküldöm a bizonyítékot a távcső feltalálójáról, ti akkor is megkérdőjelezitek. Ez az igazi szkeptikus hozzáállás, letagadni mindent, ami bizonyítva van.
2023. dec. 10. 08:19
42/48 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt mondanák, hogy Orbán Viktor találta fel a lopást.
2023. dec. 10. 08:25
43/48 anonim válasza:
#41 nem, te még nem küldtél bizonyítékot, csupán idézőjelek közé tettél egy mondatot. Hivatkozást kértünk. Linket vagy irodalmi hivatkozást. Mindegy, csak legyen valami valóságalapja, mert jelenleg ha rákeresel hogy ki találta fel a távcsövet, mindenhol Hans Lippershey neve jön fel, ami nekem nem tűnik túl magyarosnak. Tehát ha küldesz valami valós bizonyítékot, nem csak egy idézőjelek közé böffentett mondatot, abban a pillanatban elismerem a tévedésemet és bocsánatot kérek. Viszont ez így eddig nagyon gyenge próbálkozás
2023. dec. 10. 09:09
44/48 anonim válasza:
Etessétek tovább ezt a trollt, nem látjátok, hogy ennek örül?
2023. dec. 10. 10:03
45/48 anonim válasza:
Azért mert egy konteós szennylap hülyeségeket hoz le még nem lesz igaz csak azért mert újat mondd.
Én is tudnék ilyeneket kiírni a netre hogy a magyarok igazából a dinoszauruszok egyenesági leszármazottjai szóval igazából nekünk jár az egész világ, de attól még hülyeség lesz.
2023. dec. 10. 10:45
46/48 Szervizmérnök úr válasza:
Szerintem a távcső görög találmány, ezért nevezik úgy, hogy "teleszkoposz".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!