A magyar természetfeletti nép lehet?
A világ első nemzete, amelyik kereket használt, a magyar volt.
A világ első nemzete, amelyik írt, a magyar volt.
A világ első nemzete, amelyik távcsövet használt, a magyar volt.
A világ egyetlen üzenete, mely bizonyítottan más bolygóról származott, magyarul volt. Na?
Nem, ez az állítás így biztosan nem igaz, hiszen még mindig nem definiáltad, mit értesz "természetfeletti" alatt.
Így csak valami zavaros, szemantikai fekete lyuk az egész.
A magyar is csak egy nemzet a sok közül, noha világviszonylatban több dologban élen vagy élbolyban vagyunk (nem csak az öngyilkossági statisztikában).
Ennek egyik oka lehet állítólag, hogy itt a szomszédos népekkel történő genetikai keveredés okozta "vérfrissítés" jó képességeket hozott ki. Csak nem mindenkiből.
"Csak nem mindenkiből."
Azért ne keseredj el, lehet neked is van valami rejtett dolog amiben jó vagy.
A kérdésed és az alatta lévő állításaid kb egy törött elmével egyenlő.
"A világ első nemzete, amelyik kereket használt, a magyar volt." Én azt hittem, hogy a sumérok voltak, azt hiszem rossz történelem órán vettem részt.
"A világ első nemzete, amelyik írt, a magyar volt." A helyzet az, hogy a kínaiak voltak azok. A legkorábbi írást meg szintén a suméroknak köszönhetjük, habár az inkább ékírásként van számon tartva. De lehet a te adataid a helytállóak erről is.
"A világ első nemzete, amelyik távcsövet használt, a magyar volt." Már az ókori Egyiptomban és Görögországban de talán még a suméroknál is voltak a csillagok vizsgálásár szakosodott emberek. Magát a távcső feltalálását főleg a hollandoknak és a németeknek köszönhetjük.
"A világ egyetlen üzenete, mely bizonyítottan más bolygóról származott, magyarul volt. Na?" Ennél a kérdésnél jöttem rá, hogy az előző hármat sem kellett volna megmagyaráznom. Szerintem feküdj le az ágyikódba, kapcsolj be valami Tóth Gabis matyóhímzéses ruhában táncikáló klippet és a magyar zászlót a farkad köré csavarva élvezz bele!
És mindenki tudja, hogy a piramisokat is magyarok építették, ráadásul két hét alatt, mikor átjöttek Dél-Amerikából a saját építésű hajóikkal, hogy kokaleveleket szállítsanak át Afrikába és Európába.
De sajnos mind egy nagy átverés áldozatai vagyunk, és ezekről az érdemekről nem szólnak a koncepcionált történelemkönyvek.
A lényeg, hogy mi tudjuk, mi az igazság.
16 - "Én azt hittem, hogy a sumérok voltak, azt hiszem rossz történelem órán vettem részt."
Valóban. Ugyanis ezt már évekkel ezelőtt megcáfolták. Ezt a teóriát sumér történelemhamisítók terjesztették.
"A helyzet az, hogy a kínaiak voltak azok."
Informálódj, mielőtt ilyen butaságot kiírsz!
"Magát a távcső feltalálását főleg a hollandoknak és a németeknek köszönhetjük."
Téves!
"Ennél a kérdésnél jöttem rá, hogy az előző hármat sem kellett volna megmagyaráznom."
Legalább elismered, hogy erre már nincs válaszod, ez becsülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!