Ingával kerestem választ egy eldöntendő kérdésre: előre-hátra lengés = igen; balra-jobbra = nem. De mit jelenthet az átlós lengés, ha erre nem tanítottam be az ingát?
Nem megbízhatatlan az inga, de vannak bizonyos feltételei és kellenek bizonyos saját képességek. Én jósoltam magamnak eseményeket és megtörténtek, nem csak bevonzottam azokat.
35/F
Inga vagy nem inga.
Az nem lehet, hogy rossz a kérdés?
Pl.
- A piros az szép szín?
- A ...-ok jó emberek?
- XYZ buta?
...
Szóval ezek ilyen deffiniálatlan kérdések.
Képzeld el, hogy a kutyád beszél veled. Nem tud, ezért van egy módszeretek. Ő betanít téged valamire, hogy az neki úgy egyértelmű, de aztán olyan jön szembe veled, ami kiesik azok a szabályon, amit a kutyád hozott.
Nos hasonló a valóság. A testvéreink, akiket az inga mögött megszólítasz, nincsenek lekorlátozva a te szabályodra, csak mert te annyira voltál átgondolt és erőbefektetett, hogy a rendszer, amit alkottál, nem ér le teljesen a képességeidig, a kérdéseid lehetséges válaszainak komplexitásáig.
Fejleszd a rendszert és tanuld, ahogy fentről alakítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!